Večeře do 30 minut: Bramborová frittata
POTŘEBUJETE: 175 g oloupaných a na kostičky pokrájených brambor 1 lžíci olivového oleje 1 střední cibuli 1 červenou papriku 4 velká vejce sůl mletý pepř 1 lžičku nasekaného tymiánu
Oloupané a pokrájené brambory uvaříme v lehce osolené vodě asi 5 minut lehce doměkka. Scedíme. Na plotně rozehřejeme větší pánev vhodnou do trouby s olejem, orestujeme na něm nakrájenou cibuli doměkka. Přidáme brambory a na kousky nakrájenou papriku, restujeme asi 3 minuty dozlatova, občas promícháme. Vejce rozšlehejte ve vodě, osolte, opepřete a poté vmíchejte bylinky. Vejce rozšleháme se lžící vody a přelijeme jím směs v pánvi. Necháme srazit a pak dáme do vyhřáté trouby a dopečeme do zlatova.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 8.