To je život, popsal vysmátý Dopita očekáváný konec s Hanychovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

To je život, popsal vysmátý Dopita očekáváný konec s Hanychovou

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (Instagram, profimedia.cz)

Když někdo tak často odhaluje své soukromí, je pak snadným terčem spekulantů. O tom ví modelka Agáta Hanychová (38) své. Známá provokatérka ale někdy i sama přilije olej do ohně, protože když už, tak už!

Vztah, těhotenství, rozchod, svatba – minulý rok Agáty Hanychové byl tak bouřlivý, že by se letos už málokdo divil, kdyby modelka oznámila rozchod se svým staronovým partnerem Mirkem Dopitou. Sledovat dění okolo Agáty je pro některé už tak trochu koníčkem, a když je najednou období klidu, tak se do éteru vypustí nějaká ta fáma. Toho si ostatně všimla i samotná Agáta. „Tak holčičky, nejenom že jsem se doslechla, že se rozvádíme. Jsi z toho smutnej?“ zeptala se svého manžela při živém instagramovém přenosu.

S humorem a sarkasmem sobě vlastním si pak ze všech drbů dělala legraci. „Tak když se rozvádíme, ty jdi na golf a já jdu na masáž,“ pravila rázně. „Dobře. To je život,“ pokrčil rameny Mirek. „A musíme se rozvádět, když to napsali?“ rozvedla ještě debatu modelka. „Nevím, asi jo. Já už nevím,“ hodil ručník do ringu Mirek.

Jak to tak vypadá, dvojici to stále náramně klape, a ačkoli je Agátin život jako horská dráha, zdá se, že právě teď stoupá k výšinám. Sázkaři ale nikdy nespí. Koncem roku jeden šťastlivec díky správnému tipu, že se Agáta do konce roku ještě stihne provdat, vyhrál slušný balík. Své štěstí chce proto zkusit i řada dalších.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„Bookmakeři připravili pokračování příběhu. Nově lze sázet na to, zda se Hanychová s Dopitou rozvedou (6:1), zda se Agáta vdá za Jakuba Prachaře (99:1), jestli se jí narodí dítě, které pojmenuje Jaromír (33:1),“ cituje server eXtra.cz Petra Šraina, PR manažera Fortuny. Současné sázky jsou tak spíše bizarními žerty, na které si asi vsadí málokdo. I když u Agáty jeden nikdy neví…



Přečtěte si
Peter Kopecný
25. 4. 2024 • 11:32

Zajímavé je že Rozárka se těší na dovču🙉Ani neví kdo je její táta zatím ale těší se na dovču,tahle kráva už neví jak natáhnout PR ohledně rozchodu ze Soukupem…Platí si drahou advokátku ale pořád nechápe ze v její situaci na opuštění Česka její dcera potřebuje souhlas otce(normální člověk by to nedal).Buď je její právnička taky její holčička nebo už se tak zamotala že to spraví jen pobyt v sanatoriu🙉A pokuď má být vzor Agáta pro své holčičky tak bych ho nechal zablo­kovat­,zru­šit,ch­tělo by to sociální dohled což u nás bohužel neexistuje.V Americe by její holčičky nevydrželi ani týden…Další pacientka Žilková ji mala ohnout přez koleno a naplácat pokuď byl čas…

Marta Kubíková
24. 4. 2024 • 19:35

Ubožáci jsou oba dva. Aby vydělali nějaké prachy, tak se zviditelňují trapnými příhodami ze života.
To je typický úkaz dnešní morálně upadající společnosti.

Jana Nováková
24. 4. 2024 • 13:26

A Babišová prý míří k Soukupovi na Barrandov.No co,magnát je a milionář taky.

hejhej
24. 4. 2024 • 11:53

bella: Oba hodně hloupí a stále mají potřebu se zviditelňovat trapnými informacemi.

bella.
24. 4. 2024 • 00:09

Jen bych chtěla číct, že nic humorného nebo sarkastického v tom blábolu dvou čtyřicátníků - paní Dopitové a pana Dopity já nic nevidím! Mně přijdou oba dost prostí a tam se nic nezmůže.Ale prej Agíta staruje do Čapího hnízda , no Dopita nemaká tak má na ni čas, ale bacha - Babiš je workholic jako Soukup.
Takže bacha na sázky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.