To je život, popsal vysmátý Dopita očekáváný konec s Hanychovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

To je život, popsal vysmátý Dopita očekáváný konec s Hanychovou

Když někdo tak často odhaluje své soukromí, je pak snadným terčem spekulantů. O tom ví modelka Agáta Hanychová (38) své. Známá provokatérka ale někdy i sama přilije olej do ohně, protože když už, tak už!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Peter Kopecný
25. 04. 2024 11:32

Zajímavé je že Rozárka se těší na dovču🙉Ani neví kdo je její táta zatím ale těší se na dovču,tahle kráva už neví jak natáhnout PR ohledně rozchodu ze Soukupem…Platí si drahou advokátku ale pořád nechápe ze v její situaci na opuštění Česka její dcera potřebuje souhlas otce(normální člověk by to nedal).Buď je její právnička taky její holčička nebo už se tak zamotala že to spraví jen pobyt v sanatoriu🙉A pokuď má být vzor Agáta pro své holčičky tak bych ho nechal zablo­kovat­,zru­šit,ch­tělo by to sociální dohled což u nás bohužel neexistuje.V Americe by její holčičky nevydrželi ani týden…Další pacientka Žilková ji mala ohnout přez koleno a naplácat pokuď byl čas…

Marta Kubíková
24. 04. 2024 19:35

Ubožáci jsou oba dva. Aby vydělali nějaké prachy, tak se zviditelňují trapnými příhodami ze života.
To je typický úkaz dnešní morálně upadající společnosti.

Jana Nováková
24. 04. 2024 13:26

A Babišová prý míří k Soukupovi na Barrandov.No co,magnát je a milionář taky.

bella.
24. 04. 2024 00:09

Jen bych chtěla číct, že nic humorného nebo sarkastického v tom blábolu dvou čtyřicátníků - paní Dopitové a pana Dopity já nic nevidím! Mně přijdou oba dost prostí a tam se nic nezmůže.Ale prej Agíta staruje do Čapího hnízda , no Dopita nemaká tak má na ni čas, ale bacha - Babiš je workholic jako Soukup.
Takže bacha na sázky!

hejhej
24. 04. 2024 11:53

bella: Oba hodně hloupí a stále mají potřebu se zviditelňovat trapnými informacemi.

Dianthos
23. 04. 2024 21:54

Toto je naprosto nezajímavá kachna.
Měli byste napsat o posledním, poněkud neúplném, prohlášení Agáty o plánované dovolené v Albánii a dohodě se Soukupem. Sepsula ho ve vysílání pro její stárnoucí Holčičky, ale neřekla všechno. Jako vždy. Takže toto není překvapení.
Její info je takové, že v době, kdy podle dohody měla mít Rozárku u sebe, s ní chtěla odletět k moři. Ale Soukup to zakázal. Ona tvrdí, že podle dohody to zakázat nemůže, leda by jí zrušil. Že Rozárka se už na dovolenou těší. A apeluje na jeho svědomí.
Pokud v té smlouvě není vyloženě napsáno, že otec souhlasí s vývozem dcery do Albánie, tak svolení nedal! Jestli v té době měla být s matkou, nehraje žádnou roli. Bez jeho konkrétního souhlasu nemůže dítě vyvézt za hranice. Ale má přece své členství v Mense, aby toto pochopila.
Pokud je to ve smlouvě jasně uvedeno, Soukup může smlouvu zrušit, pokud jí Agáta porušila zveřejňováním fotografie na sociálních sítích (píše se, že v pondělí tam dala foto všech třech dětí), bez ztráty důvěryhodnosti. Agáta se projevila jako nedůvěryhodná. A kdo takové ženě povolí vyvézt děcko ze země? Už by ho otec také nemusel vidět.
O tom byste měli zjistit víc a ne psát takovýto škvár o Dopitovi, který je rád, že se uhnízdil a Hanychová je ráda, že jí někdo chce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.