Hanychová na dně! Postěžovala si na špatnou péči Soukupa o dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hanychová na dně! Postěžovala si na špatnou péči Soukupa o dceru

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (profimedia.cz)

Z vleklých soudních sporů už byla influencerka Agáta Hanychová (38) tak vyčerpaná, že nakonec kývla na nepříliš výhodné podmínky Jaromíra Soukupa (54) a podepsala dohodu. V ní mimo jiné stojí, že otec bude mít dceru Rozárku u sebe tři po sobě jdoucí noci. Agáta má tak přirozeně strach, o který se podělila i ve vysílání pořadu Agáta a Ornella, který běží na platformě Hero Hero.

Jaromír Soukup jde v otázkách péče o Rozárku doslova přes mrtvoly. Proti Agátě vytáhl zbraň hromadného ničení v podobě Mgr. Lenky Radoňové, která patří v oboru rodinného práva k nejlepším obhájcům v republice. Agátě došly poměrně brzo síly a během Velikonoc vyzvala oba otce svých dcer k uzavření příměří. Následně přistoupila na Soukupovy podmínky. Jenže teď se bojí, co nastane, a zda se o Rozárku dokáže dobře postarat.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„On neví, jak se uspává, co v noci pije. A to jsou věci, které bych mu chtěla předat, než mu ji dám na noc. Ale komunikace tam je nulová,“ postěžovala si Agáta Ornelle. „Já bych mu chtěla říct, jak ji vykoupat, ale on nechce. A ani nemá protiskluzovou podložku do vany. Róza tam ještě jezdí v hlubokým kočáře,“ dodala.

Sám Soukup je prý neústupný a jakékoli osobní setkání, kdy by si bývalí partneři předali informace ohledně dcery, odmítá. „Řekl mi, že na Dopitovic chodníku se o ničem bavit nebude,“ prozradila Agáta, která se jej snaží vyzvat ke spolupráci alespoň skrze svůj pořad. 

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Georgi Kelly
14. 4. 2024 • 19:00

@Marta Kubikova
K nevire je spis to, ze po tom co Stropnicky pani Veronice a cele rodine provedl, se ho jeste zastavas.
Moooc by me zajimalo, jak strasne nad veci a vyklidnena bys byla Ty, kdyby se na Tebe po tolika letech vykaslal manzel a suse Ti to oznamil mejlem.
Samozrejme netvrdim, ze se pani Veronika zachovala ve vsech ohledech naprosto regulerne, ale na druhou stranu plne chapu ten koktejl emoci (sok, bolest, prazdnota, zoufalost, krivda, litost, zloba, ...) ktery jeji pocinani v te dobe ridil.

fany22
12. 4. 2024 • 15:51

Tak úplně nemlčí. Aspoň ve spřáteleném bulváru. Tam plive na dary, které dostala od Soukupa, že prakticky nemají žádnou hodnotu, proto je prodávala, a že nesmyslnými šperky platí nesmyslné soudy.
Neuvěřitelné, co je tohle za nevděčného a nevychovaného, klidně řeknu zlého spr.atka.

Dianthos
9. 4. 2024 • 16:39

Hanychová má evidentně nějaký zásadní problém. Je úterý odpoledne a ona ještě neposkytla informaci, kterou by bulvár převzal. Poslední novinky jsou z neděle. Velmi neobvyklé v této době, kdy vyhledává kdejakou příležitost, aby si na Soukupovi zchladila žáhu.

hejhej
9. 4. 2024 • 15:10

Hanychová to, co nosí na krku má úplně duté.

Marta Kubíková
9. 4. 2024 • 12:59

Když něco nejde podle Agáty, tak jak by chtěla, tak nastoupí pomluvy. Aneb když to nejde po dobrém, tak to půjde po zlém a já to Soukupovi osladím. Přesně po vzoru její stejně povedené matinky, která takto dehonestovala Stopnického. .
Je to odporná a parazitující rodina a je k nevíře, že toto se stále prezentuje v médiích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.