Trýznivé zákulisí boje o dceru: Agáta drsně o soudkyni a Soukupovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Trýznivé zákulisí boje o dceru: Agáta drsně o soudkyni a Soukupovi

Influencerka Agáta Hanychová (38) už je z boje s tatínky Jaromírem Soukupem (55) a Jakubem Prachařem (40) unavená. Na Velikonoce se skrz sociální sítě snažila nastolit s oběma muži mír, ale příliš si nepomohla. Prachař nereagoval vůbec a Soukup jí nabídl dohodu, která pro ni byla velmi nevýhodná. I tak se dokument ale rozhodla podepsat, pro svůj klid na duši.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pragver
07. 04. 2024 08:56

Za tuhle nevychovanost Kryšpína může Soukup u soudu požadovat i výhradní péči ! A alimenty bude platit Dopitova family Soukupovi !!!

Dianthos
07. 04. 2024 09:16

Agáta to video údajně smazala, ale na youtube je. Souhlasím s tím, že to je za hranou. Agáta udala Soukupa na OSPODu, ale on by mohl udělat totéž.
Agáta má abnormálně posunuté hranice.

marsa
07. 04. 2024 08:54

Nechápu tu Agátu,sama přeci ví,kolik chlapů prolezlo její ložnicí,kolikrát ještě ani nevychladlo prostěradlo od předchozího a už měl boty v chodbě další a ona chce kázat morálku?Amusí to vědět i Kryšpín,už nebyl miminko..a že malá nevydrží bez ní?..jak to,že přežila mámin výlet do Paříže?

Jin Stastna
07. 04. 2024 08:30

Hanychova je nevychovana a rozmazlena. Pan Soukup se zda velice stabilní ve srovnání s ni a pro jejich dceru je on určitě daleko lepší příklad. Kolik si ona těch “tatínku” zajala domu před panem Soukupem… Nedivím se, ze jsou její děti nevychovany.

bella.
06. 04. 2024 22:41

Četla jsem, že mladý Dopita , tj. Kryšpín by se z mámina vaření "poblil" , že bylo líp, když si obejednávali pizzu atd., četla jsem, jak říká, že Soukup má " malinké .." ( a dál to nerozváděl.

Prosím Vás všechny, umíte si představit, že máma rozebírá velikost pohlavních údů svých amantů s 11 letým synem? Mluví někdo doma,tak jak Kryšpín ?
A to je to, proč bych Agátě svěřit dítěš nedoporučovala.Celá ta rodina je sprostá, jako kanál, ( vím to ) Žilkovou počínaje, Kordulou konče.Její trapný brácha Vincent, který asi taky nemá práci s ní drbe na soc. sítích a je zrovna tak hnusnej, protože kdyby ne, nejde do toho.

hejhej
07. 04. 2024 08:41

bella:
Když matka hloupá, nelze moc očekávat od jejich dětí

hejhej
06. 04. 2024 16:42

A máme tady opět hloupou Hanychovou se svými trapnými informacemi.

Eva HÁDĚ
06. 04. 2024 14:11

Samozrejme nevim jak to maji nastavene, ale ja za sebe bych dite ktere jeste neumi mluvit na vic jak nekolik hodin nepoustela k nikomu

Dianthos
06. 04. 2024 16:05

To asi mnoho matek. Přesto děti musely, nebo stále musejí, odkládat v nízkém věku do jeslí, pokud se musejí vrátit do práce.
Agáta ale tento mateřský pud nemá. Už jako těhotná prohlašovala, že si najme chůvu a záhy po porodu začne pracovat. Přesto, že ona nemusela. Je na to zvyklá ze svého dětství.
Na druhou stranu aby matka chránila dítě před jeho vlastním otcem, o kterém ví, že se o ně umí postarat, je nesmysl. Agátě nevěřím, že to není jenom divadlo, co momentálně předvádí ohledně nějaké podložky na koupání (nemůže vědět, co doma Soukup má), vození ročního dítěte v hlubokém kočárku, nevědomosti, jak dítě uspat a co mu dávat v noci pít,... To snad každý vidí, že není mateřská obava o dítě, ale cílená provokace.

fany22
06. 04. 2024 23:39

Evo, jak to myslíte? Mluvíme o Hanychové, která rozhlašovala, že Soukup je nejlepší z otců, které poznala, postará se, nakrmí, vykoupe, uvaří, a která měla hlavní zájem mít chůvu Thajku, nejlépe, kdyby to za ni i odnosila.
- O Agátě, která nutně musí lítat na prodlužování vlasů, na řasy, box, botox, na golf, masáže, natáčení videí pro retardované, otvírání barů, a jiné důležité akce, jako výlet do Paříže.
To vše samozřejmě bez dcery. Avšak Agáta “trpí každou vteřinu, kdy je bez ní.” Tyhle teatrální výroky ať si schová na doma. Na nikoho soudného to neplatí.

Dianthos
07. 04. 2024 00:03

Podle očekávání už kňourá na Extra, jak trpí a zahání smutek prací. Prý první víkend bez Rozky. I ten bulvár dodal, že kromě výletu do Paříže. A věřím Soukupovi, že před Paříží byly ještě ty hory.

fany22
06. 04. 2024 13:29

Ukončeme tu mediální válku, napsala Dopitová, a obratem vyrazila do boje s dalšími útoky. Že by se Soukup nepostaral o roční dítě, když se staral o novorozeně, to asi není strach. Ani žádnou bláznivou podložku už roční dítě nepotřebuje. Fakt ne.
A že Róza spí u babičky nebo s chůvou, to snad ani není třeba zdůrazňovat. Takže být tři dny s vlastním tátou přežije i Rozárka, i Agáta. Nikdo jiný by se s Dopitovou taky na chodníku nebavil o nesmyslech, zejména poté, co ho při předávání nazvala starým prasetem, brala od něj a prodávala luxusní dary, a ještě ho zesměšňovala.
Mimochodem, to ostudné video, kde se nevychovaný Kryšpín předvádí, a kde se dokonce o Soukupovi vyjádřil neuvěřitelně trapně, už smazala. Bojí se soudu? Nebo, že by jí domluvila matka?
Ta taky svoje jízlivé pomluvy na partnerku Stropnického, a stížnosti, jaký má S. příjem, pustila do světa, pokochala se podporou stejně postižených, a pak to smazala.

marsa
07. 04. 2024 08:50

I kdyby to nakrásně byla pravda,tak to snad zjistila hned u prvního sexu a když jí to "nevyhovovalo",tak mohla ihned skončit se vztahem ne?Kdepak ale,milostivá se s ním tahala dál,protože tam jsou jiné "véééliké" věci a dary a teď ho zesměšňuje a jak je vidět,tak to probírá i před svýma dětma,a ty to mohou ventilovat kdykoli a kdekoli a před kýmkoli....no že se nestydí cou.a jedna.Divím se tomu Soukupovi,že na takovou matraci vlezl,to si nabral veš do kožichu.

Dianthos
06. 04. 2024 12:49

Paní Dopitová opět odjede někam na víkend, jako to dělala předtím a nebude myslet na to, že Rozárku nehlídají chůvy a její matka, ale vlastní otec. Malá na ní rozhodně závislá není, když jí mohla opustit i na čtyři dny.
Říkat, že jí soudkyně nemá ráda a má raději tatínky, může zavánět křivým nařčením z podjatosti. Samozřejmě, že je vůči ní nepříjemná, když musí odhalovat její věčné lži. Že striktně žádá vysvětlení a pravdu. Když vidí, jak otci svého dítěte škodí, chce mu dítě odcizit a požaduje stotisícové alimenty a chce toho dosáhnout za každou cenu. Jak otce svých dětí veřejně dehonestuje, aby si zvyšovala počet sledujících na sociálních sítích. Jak děti, i přes protest otců, využívá k výdělečné činnosti a zveřejňováním jejich soukromí je do budoucna poškozuje. Docela určitě ale bude rozhodovat v zájmu dětí, ať už si o Agátě a otcích jejích dětí, myslí cokoliv.
Jakub nemá důvod reagovat. Soud je v běhu, on je na dovolené. V klidu si může počkat, až jak to dopadne se Soukupem. Poté může předložit svou dohodu, kterou může přinést třeba na další soudní jednání, kde bude rovnou soudem potvrzena.
A její "obavy" o to, jestli Soukup dokáže vykoupat a uspat svou dceru, už jsou úplně mimo mísu. O malou se stará odmalička a určitě si poradí i bez Agátiných rad. Nejspíš lépe, než Agátiny chůvy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.