Trýznivé zákulisí boje o dceru: Agáta drsně o soudkyni a Soukupovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Trýznivé zákulisí boje o dceru: Agáta drsně o soudkyni a Soukupovi

Agáta podepsala dohodu o dceři s Jaromírem. Pak se zhroutila...
Agáta podepsala dohodu o dceři s Jaromírem. Pak se zhroutila... (archiv Blesku)

Influencerka Agáta Hanychová (38) už je z boje s tatínky Jaromírem Soukupem (55) a Jakubem Prachařem (40) unavená. Na Velikonoce se skrz sociální sítě snažila nastolit s oběma muži mír, ale příliš si nepomohla. Prachař nereagoval vůbec a Soukup jí nabídl dohodu, která pro ni byla velmi nevýhodná. I tak se dokument ale rozhodla podepsat, pro svůj klid na duši.

Hanychová přiznala, že už jí dochází síly bojovat. „Už je to tak dlouhý a já jsem u toho soudu furt, ta soudkyně mě nemá ráda, má radši tatínky a dostávám tam kouř za nic...," přiznala brunetka v podcastu, který tvoří s kamarádkou Ornellou Koktovou. Agáta prý v dohodě mimo jiné odsouhlasila to, že Soukup může mít dceru Rozárku u sebe tři dny v kuse. Pochopitelně má strach, protože už dříve přiznala, že s ani ne roční Rozárkou jsou na sobě závislé a Jaromír navíc vůbec neví, jak se o ní přes noc postarat.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„Ani se nechce na ničem dohodnout. On neví, jak se uspává, co v noci pije. A to jsou věci, které bych mu chtěla předat, než mu ji dám na noc. Ale komunikace tam je nulová. Řekl mi, že na Dopitovic chodníku se o ničem bavit,“ tvrdí Hanychová. „Já bych mu chtěla říct, jak ji vykoupat, ale on nechce. A ani nemá protiskluzovou podložku do vany. Róza tam ještě jezdí v hlubokým kočáře," šokovala influencerka.

Mediální magnát si malou Rozárku vyzvedl už včera a bude ji mít na starost celý víkend. „Je otázka, jak to Agáta dá. Bude to psychicky hodně náročné,“ svěřil se zdroj z Agátina okolí pro eXtra.cz. Hanychovou čeká náročná zkouška, ale pevně doufá, že o její malou holčičku bude patřičně postaráno.

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
7. 4. 2024 • 09:16

Agáta to video údajně smazala, ale na youtube je. Souhlasím s tím, že to je za hranou. Agáta udala Soukupa na OSPODu, ale on by mohl udělat totéž.
Agáta má abnormálně posunuté hranice.

pragver
7. 4. 2024 • 08:56

Za tuhle nevychovanost Kryšpína může Soukup u soudu požadovat i výhradní péči ! A alimenty bude platit Dopitova family Soukupovi !!!

marsa
7. 4. 2024 • 08:54

Nechápu tu Agátu,sama přeci ví,kolik chlapů prolezlo její ložnicí,kolikrát ještě ani nevychladlo prostěradlo od předchozího a už měl boty v chodbě další a ona chce kázat morálku?Amusí to vědět i Kryšpín,už nebyl miminko..a že malá nevydrží bez ní?..jak to,že přežila mámin výlet do Paříže?

marsa
7. 4. 2024 • 08:50

I kdyby to nakrásně byla pravda,tak to snad zjistila hned u prvního sexu a když jí to "nevyhovovalo",tak mohla ihned skončit se vztahem ne?Kdepak ale,milostivá se s ním tahala dál,protože tam jsou jiné "véééliké" věci a dary a teď ho zesměšňuje a jak je vidět,tak to probírá i před svýma dětma,a ty to mohou ventilovat kdykoli a kdekoli a před kýmkoli....no že se nestydí cou.a jedna.Divím se tomu Soukupovi,že na takovou matraci vlezl,to si nabral veš do kožichu.

hejhej
7. 4. 2024 • 08:41

bella:
Když matka hloupá, nelze moc očekávat od jejich dětí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.