Do ponížení Soukupa zapojila Agáta i Dopitu: Špatná energie pro mě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Do ponížení Soukupa zapojila Agáta i Dopitu: Špatná energie pro mě

Před časem rozjela Agáta Hanychová (38) nový byznys. Rozhodla se rozprodat dárky, které dostala od svého expřítele Jaromíra Soukupa (55). Mezi zatím stále neprodané položky se řadí i luxusní SUV vůz, který Jaromír pořídil své tehdejší lásce za porod dcery Rozárky. Zaplatil za něj v přepočtu 1,5 milionu korun!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
30. 03. 2024 13:37

Prodala drahý náhrdelník od Soukupa a koupila si levnější od té stejné firmy (údajně jí ho koupil Dopita). Prodává drahé auto od Soukupa a shání nějaké ojeté, levnější, údajně vzadu prostornější, protože Kryšpín nemá mezi dětskými sedačkami dost místa. (O kolik by mohla být sedačka širší u jiného typu? 5cm?)
Auto se ale stále neprodalo a tak Agáta už asi nemá na soudy. Tak najednou volá po smíru.
Instagram jí bez managera a dětí asi moc nevydělává a podcasty s bratrem a Ornellou na financování nákladného života a soudů evidentně nestačí.
Agáta se chtěla smát, užívat si života, cestovat. Ale kde na to vzít, že? Poslat Dopitu do práce. Stěžovala si, že je většinu času doma.

bella.
28. 03. 2024 22:32

Agáto,
sděl národu jako co pracuje tvůj vyžilý mužík Dopita , nyní " obchodní poradce " přes Soukupovy dary .Myslím co dělá, kde vydělává, čím se živí , živitel rodiny ? Dej sem zaměstnání, příjem , úspory! Sem s tím! Dyť vy dvě , ty matka Žilková vyřvávate soukromí jiných i jejich platy , tak se pochlub, jestli už můžeš v baráku pořádně zatopit, anebo až manžel prodá tenSoukupův vůz ?!

fany22
29. 03. 2024 07:09

Možná už něco ze Soukupových darů prodala, takže si může doma přitopit, protože mu chodí i v únoru otvírat zásadně polonahá.
A když ona by holka tak moc chtěla muže s velkým M. - “Teď bude mluvit můj muž”- a D. ani ťuk… Jeho nejvýznamnější akce byla ji v botách za třicet tisíc doprovodit k soudu. Tak teď má za úkol prodat auto od Soukupa.
Čím se živí, je záhada. Možná se mu podařilo za zlatých časů na Bali koupit dva byty v Ústí, a jezdí tam vybírat nájemné. Jinak kdyby opravdu normálně pracoval, už by se tím dávno Agáta pochlubila. Tak hlavně, že dodává do rodiny tu pohodu.

rydlo
28. 03. 2024 16:04

Když mají dary od Soukupa pro Agátu po rozchodu špatnou energii, tak ať je Soukupovi vrátí! A ty peníze, co by za prodané Soukupovy dary dostala, ty pro ni nebudou mít špatnou energii? Vypadá to, že neprodává kvůli špatné energii darů, ale ono živit nemakačenka bez práce, leze trošku do peněz, že?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.