Drsná hádka Hanychové: Vyzrazené tajemství na akci s Dopitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Drsná hádka Hanychové: Vyzrazené tajemství na akci s Dopitou

Průkopník popartového umění v Čechách, výtvarník Josef Rataj, otevřel největší expozici svého druhu a na zahajovací party sezval řadu známých tváří. Mezi hosty nechyběla ani Agáta Hanychová (38) s manželem Mirkem Dopitou (39) a při té příležitosti se vrátili ke sporu, který Pepu s Agátou na slušnou řádku dní rozkmotřil. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

komenty
18. 04. 2024 09:59

Za odliv muze to, ze uz to provozuji vice jak mesic a proste skoncilo predplatne, ktere si muze aktivovat zajemce za 3 mesice a vse skouknout naraz

illenne
17. 04. 2024 20:02

Nejspíše za odliv platících za jejich "dřinu" na Hero Hero může procitnutí a rozum lidí, že za to se prostě platit nevyplatí. Ještě k těm fotkám. Co to ta Lucie na že ulici předváděla. Ještě k tomu to oblečení. Agáta má aspoň hezké šaty, i když jsem téměř stejné viděla na jiné Miss.

Dianthos
17. 04. 2024 18:10

Extra opět perlí. Za úbytek předplatitelů pocastu Agáta a Ornella prý může závist sledujících, kteří jim nepřejí takové příjmy.
A Ornella, která měla divačky naštvat pomluvami účastníků Survivora. To jejich hájení Agáty je až úchylné.
Především počty předplatitelů začaly růst kvůli Ornellině účasti v Survivoru. Lidé byli zvědaví na to, jak to tam probíhalo. Další příliv byl, když vyzrazovaly jméno přítelkyně Soukupa. A pak poskytovaly informace o Agátiných soudech. Slíbily jim vyzradit tajemství, tak si lidé zaplatili.
Ale teď už ty dvě nemají mnoho co nabídnout, než klábosení u kávy a za to jim bude platit omezený počet fanynek. Tím spíš, že za stejné peníze jiní vyprodukují dva podcasty týdně a ony jenom jeden. Také se údajně ptaly sledujících, jestli by chtěli dva týdně. Holky dělají, co mohou, aby si sledující udržely. A podle mého názoru, i kdyby se rozkrájely, dolů to stále půjde.
Nicméně věřím, že na uživení jim to stačit bude. Můj typ je 1500 - 2000 sledujících. Nechám se překvapit.

Dianthos
17. 04. 2024 23:47

Takže konečné číslo se možná nedozvíme. Info, které může být pravdivé, že pomocí emailů a technologií je možné dokupovat sledující.
Pokud by Ornella s Agátou chtěly udržet vysoký počet za každou cenu, i tak by něco vydělaly. A úspěšný projekt přiláká opravdové platící klienty. A možná i reklamní spolupráci. Takže náklady za mrtvé duše by se mohly vrátit, nebo by ty dvě i vydělaly víc.
V dnešním světě holt nelze věřit ničemu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.