Stín nad osudem Ztraceného: Dobře zaplacený konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Stín nad osudem Ztraceného: Dobře zaplacený konec?

Megakoncerty v Edenu Marka Ztraceného se málem neuskutečnily!
Megakoncerty v Edenu Marka Ztraceného se málem neuskutečnily! (archiv Blesku)

Oficiálně si po koncertech v Edenu dává Marek Ztracený (39) pauzu a větších hudebních akcí se neúčastní. Peníze se ale nějak vydělávat musí. A tak možná šetří energií, zároveň si ale plní kapsy díky soukromým událostem, na které nemůže jen tak někdo…

Kdo chce slyšet Marka Ztraceného a vyhnout se davům lidí, má možnost. Levné to ale není. To však větším firmám a společnostem nevadí a za oblíbeného zpěváka si rádi připlatí. A tak Ztracený vesele vystupuje dál, byť minulý rok kvůli rodině ohlásil pauzu. Jenomže na VIP akcích cinkají peníze...

Marek Ztracený po třetí výhře ve Slavíkovi: Jsem trochu "ztracený"

Video se připravuje ...

Kdo chce Marka Ztraceného jen pro sebe, musí taky respektovat jistá pravidla. Zkušený zpěvák má za sebou desítky koncertů, díky kterým zjistil, co jako žádaný interpret může od pořadatelů vyžadovat. A málo toho není. Nejvíce se během koncertů Ztraceného zapotí moderátoři. Při porušení některých zásad jim může hrozit i milionová pokuta, jak informoval server Sedmička. Jaké přestupky vlastně zpěvák netoleruje?

„Pro moderátora jsou bez výjimky zakázány vtipy na jméno Ztracený (např. Marek se ztratil, ale my jsme vám ho našli. Snad se nám někde neztratil apod.), a to pod pokutou milion korun,“ uvedl web Sedmička jeden z požadavků, které stojí ve smlouvě.

Marek Ztracený šokoval své fanoušky, když jim v závěru koncertu videem prozradil, že si při utajeném obřadu vzal svou snoubenku Marcelu

Video se připravuje ...

„Pořadatel také zajistí, aby moderátor akce bez předchozí domluvy s roadmanagerem nebo přímo s interpretem nezasahoval do vystoupení Marka Ztraceného a kapely, a to po celou dobu vystoupení,“ píše se dále ve smlouvě. Zajistit si vystoupení Marka Ztraceného je tak pěkná fuška a pořadatelé na sebe mnohdy šijí dlouhý bič. Za spokojenost návštěvníků to ale, zdá se, stojí. Marek je zkrátka žádaným umělcem se vším všudy.



Přečtěte si
ELLA Průšová
28. 4. 2024 • 16:06

inka; já myslím, že je vyjimečný svojí neschopností zpívat, drzostí, namyšleností, tupostí, je to takovej trubka, co vlastně neumí nic a proto by mohl jít, ale hned, dělat poradce P. Fialovi, určitě by našli společnou řeč! Neničte naše písničky, tímto odpadem!

lekno
28. 4. 2024 • 09:00

Diskutující pode mnou s púvodním nickem - safinka59 si už stihla změnit název nicku na - Inka. Zřejmě má placený účet. Směšné.. I tak čtenářům dojde, že to ona vypotila ze sebe ponižující hlod ohledně Mareka Z., kde hodila otázku o jeho výjimečnosti. Paní s potřebou měnit si nicky - poté, co něco napíšete : Třeba zabere je měnit pravidelně ! Myslím, že vás tohle vždy uklidní, na krátkou dobu. Budete mít asi fajn pocit, že nikdo neví, kdo se schovává za vašimi výplody. Nicky měnit můžete, vaši duši a svědomí v těle - ne.

David Jaromír
28. 4. 2024 • 03:01

ČR je divný stát lidi dávají zlatého slavíka pro Kluse Ztraceného ale Petr Muk nikdy zlatý slavík nebyl a dle mne Ztracený a Klus už vůbec s Mukovi neblíží a nikdy nebudou

lekno
27. 4. 2024 • 21:31

Možná je výjimečný zpěvák Marek i tím, že dodnes asi neprojevil zájem o safinku59 – milovnici čárú a márů, že.. Kdyby se to už stalo a nějaké ty poučné zázraky by mezi nimi proběhly, jistě by teď ona nekladla posměšnou otázku do diskuse „čím je on výjimečný“.. Pokud nedochází, každý člověk na světě je něčím výjimečný. Každý je originál, pokud není třeba klon ze sci-fi budoucnosti.. Ta otázka ale mně prozrazuje dost o charakteru té, co ji zde kydla. A hezké to o ní není..

milan59
26. 4. 2024 • 22:14

Tak nereagujte na článek a zkuste si to najít na You Tube ,pak uvidíte co zpívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.