Ztracený udal smutný důvod pauzy: Zbývají mi tak dva tři roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ztracený udal smutný důvod pauzy: Zbývají mi tak dva tři roky

Marek Ztracený
Marek Ztracený (Blesk)

Zpěvák Marek Ztracený (38) se třemi velkolepými koncerty v pražském Edenu na čas rozloučil se svými věrnými fanoušky. Ačkoli tím příznivce rozesmutnil, pro důvod jeho kariérní pauzy má většina pochopení.

Nejde o to, že by chtěl v nejlepším přestat. Pauzu od hudby si žádají rodinné okolnosti. Přestože je Marek Ztracený na scéně přes 15 let, největší úspěchy zaznamenává až v posledních letech a bez pochyb patří mezi nejoblíbenější hudební interprety české scény. Kam momentálně přijede, tam je vyprodáno. Proto byli fanoušci překvapeni, že na vrcholu kariéry oznámil hudební pauzu.

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...

Priority se za dobu jeho vystupování změnily a na první místo momentálně staví rodinu, které by se chtěl více věnovat. „Uvědomil jsem si, že to hrozně letí. Synovi je 12 let a zbývají mi tak dva tři roky, kdy tátu ještě bude chtít, než vyrazí do světa za ženskýma, což mu schvaluju,“ objasnil důvod své pauzy Marek Ztracený v rozhovoru pro Showtime.

Čas nikdo nezastaví, a zatímco na pódiu bude moct »řádit« ještě několik let, dospívat svého syna uvidí jen jednou. „Koncertovat můžu v 50 i 60 letech, ale tohle je pro mě důležitější,“ vysvětlil Ztracený. Své fanoušky ale nechce trápit. Sice ještě nezná termín svého návratu, už nyní ale věrné příznivce ujistil, že se mají nač těšit! „Jsem rád, že fanoušci mají pro to pochopení, a chci jim vzkázat, že až se vrátím, tak se budou dít věci,“ uklidnil své nejvěrnější Marek Ztracený.

Marek Ztracený na Slavících: Lítost nad odchodem Zagorové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.