Ztracený vytočený doběla: Jak s tím souvisí Gott? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ztracený vytočený doběla: Jak s tím souvisí Gott?

Pocta Karlu Gottovi: Marek Ztracený
Pocta Karlu Gottovi: Marek Ztracený (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Podruhé se stal zlatým slavíkem a mnoho lidí v něm vidí nástupce Karla Gotta (†80). Zpěvák Marek Ztracený (37) ale nechce být s Mistrem, ke kterému tolik vzhlížel, srovnávaný.

„Spousta lidí mě s ním srovnává, a mně se to vůbec nelíbí,“ prohlásil po vyhlašování Marek. „Karel byl jen jeden a Ztracený je taky jeden. Nikdy jsem neměl v plánu být jeho nástupcem. Jestli máme něco společného, tak je to vztah k fanouškům. Mě upřímně nic jiného nezajímá,“ dodal šumavský patriot.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

A pak zavzpomínal na spolupráci s legendárním zpěvákem, pro kterého napsal v závěru jeho života píseň Ta pravá. „Měl jsem to štěstí, že jsme spolu pracovali a stihli jednu písničku. Hrozně jsem se bál. Nikdy na to nezapomenu a ani na chvilku jsem neměl pocit, že se povyšuje,“ dodal Marek v rozhovoru pro Český rozhlas.

Marek Ztracený na Slavících: Lítost nad odchodem Zagorové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
9. 7. 2023 • 17:45

Nechápu, jak on mohl vůbec něco vyhrát a ještě se srovnávat s Karlem Gottem? K. Gott byl Pan zpěvák a opravdu nejlepší! Nevím, jaké má fanynky tenhle zpěvák, ale zpívat neumí a nikdy nebude umět, on nemá hlas na zpěv!

Uživatel_5510090
4. 1. 2023 • 12:28

Pan Gott je nenahraditelný zpěvák, to je bez debat. Ale proč urážíte Marka Ztraceného?? Je to velmi dobrý zpěvák s vlastní tvorbou, který už mnoho dokázal. Nestoupla mu sláva do hlavy, je skromný a normální kluk. Nesuďte člověka když ho neznáte!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.