Podraz na Ztraceného! Tahání peněz z mých fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podraz na Ztraceného! Tahání peněz z mých fanoušků

Marek Ztracený
Marek Ztracený (Blesk)

Někdy zůstává rozum stát nad tím, kam až je schopen člověk zajít, když je v sázce popularita a finanční obnos. Ovšem jak se říká, špatná reklama, taky reklama. O tom se ostatně mohl přesvědčit zpěvák Marek Ztracený (36), kterého pěkně vypekli…

O jednom z nejpopulárnějších českých zpěváků současnosti totiž vyšla kniha. Na tom by přeci nebylo vůbec nic špatného, kdyby s tím však zpěvák souhlasil. Realita je nicméně zcela jiná. „Radost z toho nemám. Jsou samozřejmě daleko důležitější a horší věci na světě, ale dotýká se mě to z několika důvodů: paní mě kontaktovala, já jsem ji poprosil, že o to nestojím, že to nechci, dal jsem jasně najevo svůj postoj. Ona mě ubezpečila, že ji určitě nevydá, že to bude respektovat a za měsíc je všude k objednání...,“ přiznal s hořkostí v hlase Ztracený v rozhovoru pro pořad Showtime.

Marek Ztracený spadl z pódia přímo na hlavu! Děsivé video šokuje fanoušky

Video se připravuje ...

Dana Čermáková, autorka knihy, se evidentně bez zpěvákova souhlasu i vědomí o vznikající knize obešla a ››své‹‹ dílo vydala. A jak si již Marek Ztracený stihl všimnout, velkou literární hodnotu kniha vlastně ani nemá. Marketingová strategie tak byla při jejím zrodu zřejmě jasná: „To jsou jen sepsaný rozhovory, které jsem dal za poslední léta. Připadá mi to jen jako takový tahání peněz z mých fanoušků na moje jméno a ještě k tomu se ti fanoušci za svoje peníze vůbec nic nedozví, tak je mi to trochu líto,“ krčí rameny podvedený zpěvák, jak napsal Blesk.

Marek Ztracený a jeho Tour de léto: Zpívá, aby nemusel makat na novém domě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.