Hvězda Ordinace Kerestešová: Zneužita v reklamě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Kerestešová: Zneužita v reklamě!

Andrea Kerestešová - Růžičková si užívá obyčejný život.
Andrea Kerestešová - Růžičková si užívá obyčejný život. (Instagram)

Naštvala se tak, že se jí báli i věrní fanoušci! Andrea Kerestešová (36) alias Marika z Ordinace zjistila, že jejím jménem prodávají »zázračnou« vodu na hubnutí. Herečka je odhodlána hnát to k soudu!

„Chci vám poděkovat za to, že jste mě upozornili, že na internetu probíhá podvodná reklama, která zneužila moji osobu. A ne poprvé, to už je minimálně druhé kolo!“ čílí se Slovenka. „Nehubnu a nepoužívám žádné prostředky k tomu, abych zhubla,“ brání se Kerestešová. Podvodnou firmu se snažila kontaktovat. Marně.

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla!

Video se připravuje ...

„Je to boj, protože pachatel je neznámý a odkaz na stránku je zahraniční,“ kroutí Andrea hlavou. Dokonce už to řeší se svou právničkou. „Pokud je někdo z vás, kdo si to koupil, budu ráda, když mi pošlete důkazy a já bych je přeposlala právničce, která by se pokusila podat žalobu na osobu neznámou,“ obrací se ve videu na fanoušky. Mnozí byli překvapení, jak se hvězda Ordinace dokáže rozzlobit. „I taková je moje povaha – umím se pěkně naštvat!“ varuje herečka.

Nechci být fanatik, a to v ničem, říká Andrea Růžičková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.