KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě (TV Nova)

Kamera, klapka a akce! Tohle už Andrea Růžičková, dříve Kerestešová (35) jen tak neuslyší. Alespoň ne na pár nejbližších měsíců. Pro hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě byly totiž dnešní scény ty poslední, které natočila těsně před odchodem na mateřskou dovolenou.

I když ji diváci ještě v několika příštích dílech uvidí, sympatická doktorka Marika už má za sebou srdceryvné loučení se štábem a kolegy. Z rukou režiséra Mariána Kleise (69) převzala nádhernou kytici a neubránila se slzám. Na otázku Aha!, kdy a zda se plánuje vrátit, nedokázala ještě přesně odpovědět: „Jsem typ ženy, která potřebuje práci ke svému životu. Mám štěstí, že ji mohu skloubit s mateřstvím. Do Ordinace jsem se vracela, když bylo Tobiášovi devět měsíců, a vůbec toho nelituju. Naopak, bylo to dobré rozhodnutí. Ale dopředu se to nedá odhadnout.“

Zedníčková: U soudu se svým »ex«

U soudu proti sobě dnes večer stanou jako právníci protistran bývalí partneři Jaroslav Matějka (41) a Lucie Zedníčková (51). V době natáčení už ale nebyli spolu a Lucie už měla i nového přítele. Jak soudní řízení dopadne, můžete vidět už dnes od 20.20 na Nově.

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:48

Mo︆oXi.︆n︆et — skvělé s𝚎znаmkа pr𝚘 dospělé, kteří chtějí najít seхuálníh𝚘 p𝚊rtner𝚊

-bello-
10. 12. 2019 • 14:59

Neviděla jsem jediný díl Růžovky, Ulice, Pojišťovny, VKV ani dalších podobných a žiju a je mi dobře.
Být hercem, po roce, dvou z toho mám depky.
Hérečky a herci nepotřebují předkládat CV a tak se ani nemusí vědět, že v profesní " kariéře " léta trávili podřadným hnitím .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.