Hvězda Ordinace Kerestešová: Promluvila o porodu a konzumaci placenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ordinace Kerestešová: Promluvila o porodu a konzumaci placenty!

Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová ( Foto pro Aha! – Baby Group)

Andrea Kerestešová (35) se před časem pochlubila na Instagramu, že bude dvojnásobnou maminkou. S manželem Mikolášem Růžičkou (40) již vychovává syna Tobiáše, kterému se brzy narodí sourozenec. Nyní se herečka rozpovídala o plánech druhého porodu a konzumaci své placenty.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě oznámila své těhotenství prostřednictvím sociální sítě, pohlaví miminka si ale zatím nechává pro sebe. „Nechte se překvapit. Každopádně jak už to bývá, naším jediným přáním je zdravý člověk,“ řekla Kerestešová webu eXtra.cz.

Pro herečku to bude již druhý porod, a na rozdíl od jiných maminek se bude držet opět klasiky. „Co se týče porodu, tak mě opustily myšlenky na veškeré alternativní metody. Chci být pod dohledem doktorů, v řádně vybavené nemocnici. Nemám žádný porodní plán, zároveň to neznamená, že nevím, co chci a na co se nastavuji. Jen nechci být fanatikem. Věřím, že se mi povede porodit znovu přirozenou cestou, ale pokud by byly nějaké komplikace, budu plně důvěřovat doktorům. Pokud jde o lidský život, neriskuji. A u porodu jde vždy o životy dva,“ svěřila se.

Kerestešová přivede druhé miminko na svět v období, kdy je velkým trendem pojídání placenty. Tento orgán obsahuje spoustu jedinečných látek, které mají pozitivní vliv na zdraví, zahojení a pohodu novopečené maminky. Pojídání placenty, která se zpracovává do poživatelnějších tablet, si chválila herečka Míša Tomešová (28).

Její konzumaci měla Kerestešová v plánu i u prvního porodu, tehdy to nakonec nevyšlo. „Nebylo mi to doporučeno lékaři v porodnici, se kterými jsem to konzultovala,“ uvedla pro eXtra.cz.
„Navíc jsem rodila ve třiačtyřicátém týdnu, kdy už všechny důležité látky byly pryč. A další problém byl legislativní,“ řekla tehdy dle Blesku. Pojídání se jí nevydaří ani letos. „Nijak o tom neuvažuji,“ dodala pro eXtra.cz.

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.