Návrat Kerestešové v ohrožení? Má problémy s pamětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrat Kerestešové v ohrožení? Má problémy s pamětí!

Mateřství ji připravilo o paměť.
Mateřství ji připravilo o paměť. (Foto – archiv TV Nova, instagram)

Mateřství ji připravilo o paměť. Když se Andrea Kerestešová (34) vrátila několik měsíců po porodu na plac seriálu Ordinace v růžové zahradě, zažívala krušné chvíle. A aby toho nebylo málo, ještě přišla o parťáka.

Poslední natáčecí den před odchodem měla představitelka lékařky Mariky Lukáčové 8. června 2017. Dnes se vrací na televizní obrazovky. Rok se synem Tobiášem se na ní ale pořádně podepsal. „Rozdíl to je hlavně mentální. Hůř se mi učí texty, na začátku to bylo dost těžké přepínat. Když jsem doma s dítětem, komunikace je o mnoho jednodušší než napsané texty,“ přiznala herečka, která dokáže skloubit práci a rodinu.

„Myslím, že nám vyhovuje tenhle systém. Nevyžaduje to každodenní natáčení a nejsem tam od rána do večera. Někdy si Tobiáš ani nevšimne, že jsem odešla. Střídám domácí a pracovní námahu, tak se to hezky vyváží,“ svěřila herečka.

Přesto pro ni Ordinace není to, co před odchodem na mateřskou dovolenou. Už před kamerou netvoří pár s představitelem doktora Oty Kováře Martinem Stránským (48). „To bylo vždycky milé setkání, jsme už sehraná dvojka,“ posteskla si.

Uniklo ze scénáře

Pro Kerestešovou jako Mariku bude osudové setkání s novým primářem kamenické chirurgie Janem Sekorou ztvárněným Janem Hájkem (39). Do oka si rozhodně nepadnou. Marika touží po odchodu z nemocnice, Sekora ji ale jen tak nepustí. „Moje postava je v bludném kruhu, i tenhle vztah poznamená lež. Proto říkám – nejvíce osvobozující je říkat pravdu,“ dodává herečka.

 Andrea Kerestešová se vrací do Ordinace: Nejhorší bylo zapnout znovu mozek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.