Andrea Kerestešová (32): S manželem to nezvládají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Kerestešová (32): S manželem to nezvládají!

Andrea byla hvězdou seriálu Vyprávěj! Teď září v Ordinaci.
Andrea byla hvězdou seriálu Vyprávěj! Teď září v Ordinaci. (D. Kolářová)

Nemá to doma jednoduché! Manžel herečky Andree Kerestešové (32), hudebník Mikuláš Růžička (36), nesnese pohled na svoji ženu s cizím mužem v posteli – i když jde jen o seriálové scény.

Vášnivé polibky, mazlení a sex. To předepisuje scénář Ordinace v růžové zahradě 2 Andree Kerestešové a Martinu Stránskému (47). Protože vášeň mezi jejich postavami Marikou Lukáčovou a Otou Kovářem hrají na výbornou, musela si herečka prosadit alespoň určité změny ve scénáři kvůli svému žárlivému manželovi.

„Natáčení milostných scén mi není příjemné. Nepřijde mi přirozené ležet v posteli s někým jiným, než je můj manžel. Jakmile je ve scénáři napsáno: Marika leží nahá v posteli, prosadím si tílečko. To je ale taky jediný případ, kdy zasahuju do scénáře, zato spolehlivě,“ prozradila magazínu Aha! TV herečka. I tak ale musí skousnout intimní chvíle s hereckým kolegou, a že jich v Ordinaci není málo. „Když ty díly běží v televizi, tak se na ně s manželem nedíváme. Nezvládli bychom to,“ dodala Andrea.

Andrea Kerestešová o svém manželovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
size73
6. 4. 2017 • 17:27

Nejlepší by bylo,kdyby tahle nepříjemná ,nafrněná a nesympatická osoba ze seriálu vypadla,je otřesná když otevře hubu a blábolí československy,děs,nekoukatelná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.