Kerestešová (33): Bouračka v 8. měsíci těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kerestešová (33): Bouračka v 8. měsíci těhotenství!

V 8. měsíci těhotenství riskovala zdraví nenarozeného syna Tobiáše.
V 8. měsíci těhotenství riskovala zdraví nenarozeného syna Tobiáše. (Foto Aha! – archiv TV Nova, Herminapress)

Osmihodinové drama před i za kamerou! Tak vzpomíná hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Andrea Kerestešová (33) na noční scénu, při které jako lékařka Marika Lukáčová srazila autem chodce. V 8. měsíci těhotenství riskovala zdraví nenarozeného syna Tobiáše.

Nejnáročnější scéna seriálu v letošním roce se natáčela jen pár týdnů před hereččiným porodem. „Každá nočka je náročná. Tahle byla ještě víc, vzhledem k mému už pokročilému stadiu těhotenství.Pamatuju si ale na šílenou únavu, pořád se mi chtělo spát,“ vzpomíná Andrea, o kterou bylo ze strany produkce dokonale postaráno.

Svést ale musela boj nejen se spánkem, ale i se strachem o svoje miminko, které v té době ještě nosila pod srdcem. „Bylo to nakonec docela v pořádku, jen mi bylo vždy nepříjemné, když jsem musela křičet a řvát u nárazu. Měla jsem pocit, že ho tím děsím. A pak samotný náraz jsem musela jaksi regulovat tělem, abych se nebouchla do bříška,“ přiznala o natáčení tragické autonehody, při které jako doktorka Lukáčová kvůli opilému spolujezdci Liboru Stachovi (16) alias lékaři Adamovi Svobodovi srazí chodce a on zemře.

Amatér za volantem!

Štáb musel řešit i komplikaci s tím, že Andrea neřídí. „Mám řidičák, který jsem si udělala v osmnácti, ale neřídím. Mám z řízení velký respekt a strach, proto jsem se do něj nikdy nepustila. Proto všude chodím pěšky nebo jezdím MHD,“ přiznala herečka, která si zahrála samotný náraz při čelních záběrech bez pomoci kaskadérů, zato za jízdy ji vystřídala dublérka.

Na video s Kerestešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.