Dvojnásobná máma Kerestešová: Překvapivá slova o třetím dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvojnásobná máma Kerestešová: Překvapivá slova o třetím dítěti!

Andrea Kerestešová Růžičková
Andrea Kerestešová Růžičková ( Foto pro Aha! – Baby Group)

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Andrea Růžičková, rozená Kerestešová (35), se poslední den roku 2019 stala dvojnásobnou maminkou. Hereččin syn Tobiáš, který v srpnu oslavil druhé narozeniny, se tak dočkal bratříčka. Přestože od porodu uběhla krátká doba, herečka se netají tím, že by se nebránila dalšímu miminku.

„Včera se nám s Mikolášem stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to ten nejmilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem. Dali jsme mu jméno Jáchym. Milujeme. Tak moc ho milujeme! Děkujeme Ti Bože, za tento dar a zázrak… Ach, není nic víc!“ naspala na sociální síti herečka, která se tak pár hodin před koncem roku 2019 stala dvojnásobnou maminkou.

Mateřství si herečka nemůže vynachválit a užívá si ho plnými doušky. „Pocit mít více dětí ve mě teď posílil. Většinou si člověk představuje, jaké to může být, ale pořádně si to nedokáže uvědomit. Já díky synovi vím, že být matkou je určité moje poslání, které mě nesmírně naplňuje,“ svěřila webu iDnes.cz hvězda Ordinace a Vyprávěj.

Růžičková se nikdy netajila tím, že by chtěla velkou rodinu. Přestože druhého syna přivedla na svět teprve nedávno, dle svých slov by se dalšímu miminku nebránila. „Ještě jsem se úplně nevzpamatovala, ale ta láska předčí všechno. I když je brzy, už teď vím, že když to mé tělo dovolí, chtěla bych i třetí dítě. Nebráníme se tomu,“ řekla pro Expres herečka. 

Nechci být fanatik, a to v ničem, říká Andrea Růžičková:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.