Růžičková z Vyprávěj vzpomíná: Jak dopadlo první rande s manželem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Růžičková z Vyprávěj vzpomíná: Jak dopadlo první rande s manželem?

Andrea a Mikoláš Růžičkovi mají osmé výročí
Andrea a Mikoláš Růžičkovi mají osmé výročí (Instagram, archiv)

Seriálová herečka Andrea Růžičková (36) zavzpomínala na dobu, kdy se seznámila se svým manželem, a své nostalgické rozjímání zveřejnila na sociálních sítích. Sdílela černobílou fotku, která byla i jejich první společnou.

Sympatickou herečku diváci mohou znát jako Evu ze seriálu Vyprávěj nebo z Ordinace v růžové zahradě 2, kde si zahrála mrchu Mariku. Vzhledem k tomu, že se od dob natáčení retro seriálu nezastavila, si teď nejvíce užívá domácí pohodu v nejbližším kruhu rodinném. S manželem Mikolášem Růžičkou vychovává své dva syny Tobiáše (3) a Jáchyma, kterému je necelý rok.

Andrea ku příležitosti společného výročí na svém instagramovém účtu zveřejnila fotku z prvního rande ze dne 1. prosince 2012. Kromě samotného snímku zapůsobil na fanoušky i zbytek kompozice snímku, na kterém je nyní po osmi letech od první pořízené fotografie celá rodina.

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme

Video se připravuje ...

„Pamatuju si to přesně, ta černobílá fotka vznikla prvního prosince 2012,“ citoval Blesk Mikoláše Růžičku, jenž se na Instagramu též rozněžnil. „Za pár dnů měl být konec světa a vlastně to konec jednoho světa byl, i když ne tak, jak to tenkrát předpovídali... Byl to začátek nového, mnohem krásnějšího světa, ve kterém už není ‚já‘, ale ‚my‘. S milovanou Andreou teď začínáme devítku,“ napsal poeticky Mikoláš.

Neméně romanticky zavzpomínala i Andrea. „Byla přestrašná zima. Mikoláš měl beranici, já čerstvě vyfoukané vlasy. On lehkou košili, já teplý svetr. Jeden měl špagety, druhý rizoto. Oba vína. Oba motýlky v břiše. Oba oči jeden pro druhého,“ popisuje jejich první rande herečka.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.