Bývalka Vojtka vybuchla vzteky: Tohle už nešlo trpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalka Vojtka vybuchla vzteky: Tohle už nešlo trpět!

Tereza Vojtková reagovala na vyjádření nové ženy exmanžela Romana.
Tereza Vojtková reagovala na vyjádření nové ženy exmanžela Romana. (Aha! - David Kundrát, Herminapress.cz)

Kvůli nemoci Romana Vojtka se jeho žena Petra odstěhovala k sestře, aby se těsně před porodem nenakazila zákeřným virem. Novou situaci popsala na sociálních sítích a do úst si vzala i děti, které má její muž s exmanželkou Terezou. Její vyjádření Vojtkovu bývalku pořádně vytočilo a Petře tak pořádně vyčinila!

Na sociálních sítích si Petra Vojtková pořádně zazoufala. Kvůli koronaviru totiž musí momentálně bydlet u sestry, aby se nenakazila od manžela a jeho dětí. Fanouškům chtěla celou situaci popsat a trochu se politovat, místo toho však svým tvrzením pořádně vytočila bývalou ženu Romana Vojtka, kterou herec opustil v pokročilém stádiu těhotenství.

 „Chápu. Ale on i jeho děti jsou díky tomu v bezpečí. Není nic víc než chránit život svých dětí a ten svůj. Teď je taky ochrání. Nikoho jiného než jeho nemají. Nebojte, asi je všem už po všech těch letech jasné, že vše mělo a má svůj obrovský důvod. Vždy jsou dvě strany pohledu,“ napsala Petra, která zanedlouho porodí. Její slova o tom, že děti mají jen Romana, pořádně zabolela Terezu Vojtkovou. Ta tak přišla s rychlou a drsnou odpovědí.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...

„Haló, já s dovolením ještě žiju! Přestože jsem to nikdy neudělala, musím tady reagovat na - pro většinu národa doufám - dost nezajímavou kauzu mého bývalého manžela s koronavirem. Nicméně prohlášení jeho nové manželky se týká už i mých dětí! Opravdu nemají jen tatínka, mají i maminku, která je rozhodně nemá míň ráda, když svou lásku a péči veřejně neprezentuje. Mám jako neveřejná osoba prostě jen jiný postoj k médiím a sociálním sítím a zejména dětem na nich. Nechci se nikoho dotknout, prezentuji jen svůj názor a nikomu ho rozhodně nevnucuji, přestože se spoustou věcí nesouhlasím…

Editka a Beník nejsou žádní sirotci!!! Mají dokonce i milující babičku a dědečka (i když už jen z mé strany), mají i tetu (moje dvojče, se kterým jsme si hodně blízké) a strejdu (oba moji sourozenci mají svoje dobře fungující domácnosti), jsme velká rodina a všichni si dokážeme říct, že se máme rádi i bez veřejných vzkazů…

Co chci sdělit, je, že s veškerou pokorou přistupuji k tomuto onemocnění, a proto jsem velice ráda, že moje děti jím procházejí bezpříznakově. Nikdy bych nikoho z rodiny úmyslně nevystavila nebezpečí stejně tak, jako bych nikoho neobvinila, že nemoc do rodiny přinesl například z natáčení, kterého se téměř denně doposud účastnil, jakkoli mi zrovna toto připadá nevhodné, pokud mám doma těhotnou ženu… Sama vím, jaké to je mít trápení před porodem, i když moje situace tenkrát před pěti lety rozhodně ani vzdáleně nejde srovnat s touto, proto bych snad čekala aspoň trochu pokory,“ reagovala podle super.cz Tereza. Od Petry Vojtkové to bylo opravdu netaktní tvrzení, snad se poučila a takto se už vyjadřovat na veřejnosti nebude.

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Valkyra Kika
15. 7. 2023 • 00:11

Nová manželka vypadá jako nedovařená plešatá nudle, přispěla k rozpadu vztahu a měla by držet tu svoji bezpohlavní nevýraznou a nehezkou hubu...🙏

jakraj
7. 5. 2023 • 22:48

jakraj
7. 5. 2023 • 22:47

jakraj
7. 5. 2023 • 22:46

TO, ŽE ODEŠEL ON A MANŽELKA S TÍM NIC NEMOHLA DĚLAT JE ASI PODRUŽNÝ DETAIL?

jakraj
7. 5. 2023 • 22:44

Nevykašlal se pouze na manželku, ale hlavně na své nenarozené dítě, kterému nedopřál pár dní do porodu, aby přišlo na svět v pohodě, i když asi relativní, ale jeho odchod měl vliv na psychiku matky a tím i na mimino. Je to sobec, který vidí jen sebe, nemyslí na druhé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.