Vyděšená Miluše Bittnerová (42): Ztrácím paměť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vyděšená Miluše Bittnerová (42): Ztrácím paměť!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Foto Aha! – Dana Kolářová)

Dřív hrávala Miluše Bittnerová (42) vyzývavé ženy, to se ale po loňském porodu dcery Betynky změnilo. Kupodivu se ale nepřehrála do rolí maminek. Zanedlouho ji čekají dvě premiéry, obě nejspíš bez diváků.

„Je to poprvé, co zkoušíme takto do foroty a nevíme, kdy budeme hrát,“ říká Miluška, když se procházíme po Vinohradech. Vše je ještě zavřeno, a tak nezbývá než i rozhovory dělat na čerstvém, chladném vzduchu. „A představte si, že já zkouším právě ve dvou divadlech souběžně intelektuálky! V muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway a ve hře Sylvie v Žižkovském divadle,“ dodává.

Proč zrovna intelektuálky?

„Myslím si, že už jsem konečně v tom správným věku! Jak jsem porodila, tvůrci si řekli: už nemusí hrát lehký holky! Bála jsem se, že mě čekají starý prostitutky, a vypadá to, že ne. Asi zjistili, že intelektuálka svým způsobem jsem. Tedy byla jsem.“ (směje se)

Miluše Bittnerová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...

Jak to myslíte?

„Po dítěti mně strašně zblbnul mozek a pořád se to nevrátilo do normálu. Začalo to už v těhotenství. Ptala jsem se své gynekoložky a říkala, že je to normální. Zhorší se zhruba o dvacet až třicet procent. A k tomu, že ještě kojení ničí mozek, ale pak se to všechno vrátí zpět. Jenže já nekojím už asi sedm měsíců, a pořád nic!“

Jak se to projevuje?

„Nejlepší případ je manuál. Dřív jsem si ho přečetla jednou a věděla jsem, co kam mám kdy dát a jak to funguje. Teď si ho přečtu asi pětkrát, a pak volám někomu, kdo by tak zhruba tušil, o co jde. Přitom jde o úplně jednoduché věci! Taky mám horší paměť.“

To může být pro herečku problém...

„To jo! Dřív jsem byla velmi zdatný záskokař. Když se něco v divadle stalo a potřebovali hodně rychlý záskok, přiběhla jsem a zvládla to v pohodě. Kdybych mohla skákat mužský role, tak by mi je dávali taky. No a teď? Večer se naučím text a ráno jdu na zkoušku, a tam nic není!“ (směje se) 

Jaké budete mít letošní Vánoce?

„Budou jiné. Změnily se odchodem mého tatínka. Vždycky jsme se na první svátek vánoční scházeli s naším rodinným klanem, a teď už tam pár lidí chybí. Taky už je bude jinak vnímat Betynka, která má čtrnáct měsíců, takže musíme zabalit hodně krabic. A jiné jsou i v tom, že jsem konečně našla víru a stala se ze mě katolička.“

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 6.12.2020

Miluška Bittnerová rok po porodu dcery: Plastika břicha a prsou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.