Kraus pozurážel Bittnerku! Potřebuju půl vagónu Neurolu, lká herečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kraus pozurážel Bittnerku! Potřebuju půl vagónu Neurolu, lká herečka

Miluška Bittnerová u Jana Krause.
Miluška Bittnerová u Jana Krause. (FTV Prima)

Herci spolu vystupují v rozhlasové show Kraus a blondýna. I přesto, že se jedná o Miluščinu srdcovku, začátky byly hodně krušné.

„Odmítla jsem jít na zkoušku, když se v rádiu řešilo, koho ke Krausovi dají jako "blondýnu". Řekla jsem jim, že se nenechám urážet, že mám i tak těžký život. A nepotřebuju k tomu mít ještě deprese. Pak mě přemluvili, ať na zkoušku zajdu. Kraus mě hned pozurážel," vzpomíná na těžké začátky spolupráce s Janem Krausem (66) Miluše Bittnerová (42) na stránkách magazínu Téma. 

Video se připravuje ...

„Za deset minut přišel ředitel s tím, že to dali mně. A já na to: „To je výborné. Po jediné zkoušce už potřebuju půl vagónu Neurolu a vy mi řeknete, že se takhle budeme scházet pořád!" Vlastně ani doteď nevím, kdo si mě tehdy vybral," s úsměvem lamentuje herečka. 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
18. 7. 2020 • 06:35

Kraus je neuveritelne drzy, v hube podkovu ,nyni otresny v bradce .Smeje se sam svym vtipkum coz je trapne a vydela velike penize za nic.Okopirovana Show z USA a on dela ze je Genius.Mimo sebe tam ma i Davidka na kratkych nozkach ,ktery je slaby jak internatni caj.Nejhur vypada v rozeple kosili a saku.Proste zuby jak kdyby si pujcoval s Chylkovou a Krampolem a jeste cely neupraveny si rika o dary a darecky ,vubec neni vtipny jak vyklada ze ma hlad a Doma nic v lednici.Je to typ cloveka splachovaci bez sebereflexe, vyhodis ho dverma vleze zpet oknem.A jak machruje s pocitacem ze je jako Guru je smesne nebot umi tolik co decko ve 3.tride zakladky

-bello-
17. 7. 2020 • 23:16

defakto
Kraus není úplně blbý, ale jinak souhlas.

mord
17. 7. 2020 • 16:33

Bellmeku ty stará hloupá nulo. Neztrapnuj se zase

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.