U Krause sklízel potlesk, teď zemřel ve 44 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

U Krause sklízel potlesk, teď zemřel ve 44 letech

22.01.2020: Marek Beneš v Show Jana Krause
22.01.2020: Marek Beneš v Show Jana Krause (TV Prima)

Po krátké a těžké nemoci zemřel ve 44 letech lékař Kliniky hepatogastroenterologie IKEM MUDr. Marek Beneš. Ještě na začátku roku byl přitom tento úspěšný expert hostem populární Show Jana Krause a zdál se být v plné síle ...

„Marek nastoupil na Kliniku hepatogastroenterologie IKEM téměř před dvaceti lety. Rychle se vypracoval na výborného internistu, všestranného hepatogastroenterologa a endoskopistu. Před několika lety si zvolil svébytnou, dynamicky se rozvíjející a velmi perspektivní superspecializaci - bariatrickou endoskopii a záhy se stal ve spolupráci s izraelskými a belgickými týmy mezinárodně uznávaným odborníkem. Podmínkou úspěchu této léčby je mezioborová spolupráce a zde i mimořádně důvěra pacienta, a právě tady Marek uplatnil svou jedinečnou lidskost a schopnost komunikace. Vždy byl dobře naladěn, naprosto spolehlivý, připraven pomoci, byl kamarádem všech, nikdy nezapomeneme,“ píše na stránkách IKEMU přednosta Kliniky hepatogastroenterologie Julius Špičák.

Video se připravuje ...

„Jana Krause znám, ale vesměs jako zlého výrostka ze Saxany. Takže to byla moje první reakce. Ale řekl jsem si, že děláme něco zvláštního, o čem je samozřejmě dobrý něco vědět. A rozhodně k tomu našemu výzkumu jako popularita nebo respektive prezentace v médiích je velice užitečná," okomentoval úspěšný lékař své účinkování v populární show začátkem tohoto roku. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.