Kolega o Krausovi bez servítků! Nakládačka v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kolega o Krausovi bez servítků! Nakládačka v přímém přenosu

Kraus se synem Davidem na turnaji Barbory Strýcové ve Stromovce
Kraus se synem Davidem na turnaji Barbory Strýcové ve Stromovce (Mária Rušínová (Blesk))

Moderátor Honza Dědek (48) si pozval do talk show kolegu Jana Krause (67). Po absolvování "rozhovoru-nerozhovoru" by si dnes ale raději zopakoval zkoušku z dospělosti, než-li si Krause pozvat do studia znovu!

„Měl jsem ho hned asi v pátém dílu. Řeknu to takhle, maturita není věc, na kterou bych rád vzpomínal, ale radši bych si zopakoval maturitu než Jana Krause ve své talk show. Je velký profesionál a ten rozhovor vlastně řídil on a ne já. Jako když se někdo jmenuje Pepa Motyčka a hraje za SK Kotěhůlky a najednou dostane šanci zahrát si s Messim. Dostane nakládačku," přiznal bez mučení sympatický moderátor talk show 7 pádů Honzy Dědka v iDnes.cz. Přesto na zkušenějšího kolegu nezanevřel! Naopak!

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...

„Inspiroval jsem se u Jana Krause. Vždycky jsem byl jeho velký fanoušek už od dob Uvolněte se, prosím někdy před dvanácti lety. V té době jsem už asi dvacet let dělal rozhovory a vadilo mi, že jsem nevěděl, jestli to někdo čte, neměl jsem okamžitou reakci a zpětnou vazbu. A tak jsem si řekl, že tahle divadelní forma by mohla být zajímavá, protože hned uvidím, jestli to lidi baví," odhaluje své motivy Honza Dědek.

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
11. 11. 2020 • 00:08

Pro mě jsou zajímavější otázky Dědka, pořad je i vtipnější... ovšem omatlávání a pusinkování v době, kdy v hledišti sedí lidé s rouškami je stejný výsměch jako Kalda na pivu v zavřené hospodě...

-bello-
10. 11. 2020 • 23:12

Krause jsem neměla ráda.Vadilo mi, že se půl hod. smál svému vtipu a že nadával furt na Čechy.Taky jeho pojetí českého dějepisu je silně tendenční.Jenže, po letech jsem se k jeho pořadu vrátila zjistila, že nějak zlidštěl, přestal Čechy podceňovat a leckdy ( a to mě udivil ) nejde už s "ulicí", ale objektivně k věci -viz např. rozhovor s Prymulou , kdy podal výčet jeho kvalifikací, aby když už lidi remcají, aspoň věděli , že Covid neřeší jen tak lecjaký strejda a zelený mozek!
Je chytrý, reaguje rychle a podceňovat se (jako ) nemusí. A to ani vůči Margitovi, který v pořadu ječel se Zagorovou hodně trapně, Zagorová tam kopírovala Hegerovou a sama už vůbec nemá vlastní názor a Margita si tam myslel, že je na Letný.Tohle ale Kraus ustál a ustál i Žilkovou, což bylo další mentální peklo v přímém přenosu.
Takže za mě současný Kraus je dobrý Kraus bych řekla.
Má velký přehled a když neví,mřekne nevím.A to je a bude vždy výsadou inteligentních

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.