Tohle Kraus nečekal: Odmítnutí Zagorové a Margity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle Kraus nečekal: Odmítnutí Zagorové a Margity!

Zagorová a Margita nepřišli ke slavnému moderátorovi.
Zagorová a Margita nepřišli ke slavnému moderátorovi. (Foto ara)

Měli navštívit talkshow Honzy Dědka, pak je ale přemluvili k tomu, aby zaskočili na kus řeči k Janu Krausovi. Nakonec však nedorazili nikam! Hana Zagorová a Štefan Margita odmítli účast v Show Jana Krause. Proč?

„Milí diváci a přátelé, byl jsem televizí Prima požádán, abych postoupil své dva milé hosty, paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu, kolegovi Janu Krausovi. Nebudu vám lhát, měl jsem radost, když paní Zagorová a pan Margita přijali pozvání do mé talkshow a na rozhovor s nimi jsem se velmi těšil. Ač jsem stejně jako Jan Kraus na vojně nikdy nebyl, ctím pravidlo služebně staršího. Namísto Hany Zagorové a Štefana Margity proto do mého křesla usedne Ewa Farna. Jsem moc rád, že Ewa pozvání do mého pořadu opět přijala, a jsem si jistý, že vás její vystoupení potěší stejně jako mě,“ napsal Dědek podle expres.cz.

Kraus hostil Muradova: S rváči si rozumím. Nebojí se, jak budou vypadat

Video se připravuje ...

Dramaturgyně pořadu Simona Matásková, která patří mezi ostřílená esa svého oboru, zařídila, aby se slavná dvojice zúčastnila známější talkshow Jana Krause a byli tak hlavním bodem programu. Den před natáčením se však stala nepříjemná věc. Zagorová se z důvodu nemoci omluvila a do show tak místo zpěvačky a jejího manžela zavítal pes Simony Krainové. Trapas.

„Paní Zagorová se omluvila den před natáčením, protože ji postihla viróza. Jelikož měla ve studiu zpívat, rozhodli se spolu se Štefanem Margitou, že svou účast v pořadu odsunou,“ sdělil podle informací zdroj ze zákulisí show Krause. Na oblíbenou dvojici si tak diváci chvíli počkají.

Vémola u Krause! Co o sobě na gauči řekli bijec MMA a moderátor?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 9. 2020 • 10:27

Milla
někteří " znalci " surfují na bulváru od rána do večera, tedy asi ví, že Hanička písnička s Margitou mají Covid

Milla
5. 9. 2020 • 02:33

Jasně že Zagorka kecá.Zase se ozval znalec.Hlavně vyfutrovat příspěvek několika vykřičníky a vypsat se z vlastní kyselosti.Hanička písnička i Margita mají covid,takže je mnohem lepší že nepřišli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.