Konec úspěšné talkshow: Ellen DeGeneresová to po 19 letech balí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec úspěšné talkshow: Ellen DeGeneresová to po 19 letech balí!

Ellen Degeneres
Ellen Degeneres (instagram.com)

Všechno musí jednou skončit. Úspěšná americká moderátorka Ellen DeGeneresová (63) se po 18 letech rozhodla ukončit svou populární talk show. Poslední díl má být uveden na jaře příštího roku.

Dvacátého výročí se The Ellen DeGeneres Show nedočká. Jak rozhodla sama DeGeneresová, 19. řada bude tou poslední. Jak informoval deník Blesk, zaměstnancům tuto skutečnost oznámila 11. května. „Pokud jste kreativní člověk, musíte mít stále před sebou nové výzvy. Ačkoliv je tato show skvělá a zábavná, už pro mě prostě není žádnou výzvou,“ přiznala moderátorka časopisu The Hollywood Reporter.

Jennifer Aniston si v talkshow Elleny Degeneres vyzkoušela prsní vibrátory

Video se připravuje ...

Původně si pohrávala s myšlenkou, že by show ukončila už po 16. sezóně, nakonec ale ještě souhlasila se třemi dalšími. Přestože si talk show i po tolika letech drží prestiž, sledovanost začala klesat. Nepomohl tomu ani fakt, že se nedávno na vždy usměvavou a laskavou moderátorku snesla vlna kritiky za to, že ke svým podřízeným tolik laskavá není, ba dokonce padla slova o šikaně, rasismu i sexuálním obtěžování. K tomu se DeGeneresová dlouho nevyjadřovala, nakonec však prohlásila, že se k ní kauza dostala až kvůli médiím. Ve finále se za všechny zmíněné křivdy veřejně omluvila. Její pověst to nicméně poznamenalo.

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.