Karel Šíp bez obalu: Gott ke Krausovi nikdy nepřijde a řeknu vám proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Šíp bez obalu: Gott ke Krausovi nikdy nepřijde a řeknu vám proč!

Šíp a Kraus - dva kohouti na jednom smetišti!
Šíp a Kraus - dva kohouti na jednom smetišti! (Foto Aha! – Jaroslav Urban, FTV Prima, ČT)

Show Jana Krause je jistě populární pořad, přesto tam dvé známé tváře určitě nikdy neuvidíte. Proč? Jedna z nich to dost přesně popsala!

„Jednou jsme se minuli, ale bez povšimnutí z obou stran. Karel Gott slavil pětasedmdesátiny, pozvaní jsme byli oba. S Ivanou Chýlkovou jsem se zdravil, ale Jan Kraus dělal, jako že mě nevidí. A kdysi dávno, jako na začátku toho jeho i mého pořadu, nějaká dramaturgie volala a jestli bych já tam nepřišel a tom jsem řekl, že děkuju. Že ne! Že to, co chci říct do světa, tak řeknu ve své trafice a nemusím to říkat v jeho. A navíc ten jeho styl znám a nevím, jestli by mi to vyhovovalo. Karel Gott tam například nebyl nikdy a ten má jednoznačný vysvětlení. Víte, co vadí Karlovi Gottovi v pořadu Jana Krause? Že ti hosti sedí níž! On prý mu řekl: „Já než bych koukal na vás takhle nahoru, tak tam radši nejdu!" Asi na tom psychologicky něco je, jak on má nad těma lidma automaticky takovou převahu, že na ně mluví spatra dolu. Já sedím s hosty pěkně v jedné rovině. Určitě mě tam neuvidíte!" prohlásil Karel Šíp (73) o Janu Krausovi (65) během diskuze se čtenáři Knihcentra. 



Přečtěte si
Inka
15. 4. 2019 • 07:41

Nemyslím, že komentovat konkurenci je profesionální. Oba mají máslo na hlavě. A bohužel, pán Šíp v poslední době má evidentně problém s pamětí, sluchem a jeho faux pas v pořadech je čím dál víc. Bohužel, chybí nám jako ve všech oborech profesionalita. Neznamená to, že když má jedinec pořad půl století, že je nejlepší. A je jedno, zda se jmenuje Kraus, Krampol nebo Šíp ...

aveneta
12. 12. 2018 • 10:42

No...Kraus je arogatní to je bez debat,,, Šíp se časem stal nudným jeje stále takový svůj level mnoho let

jity
11. 12. 2018 • 15:54

Lidé mají rádi Krause? Možná někdo, ale tento arogantní sebestředný protivný člověk mi sympatický rozhodně neni.

vigela
10. 12. 2018 • 20:19

Já už nemusím ani jednoho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.