Show Jana Krause: Matásková o seznamu zakázaných hostů a hádkách s Honzou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zakázaní hosté v Show Krause? Matásková o hádkách s Honzou

Simona Matásková a Jan Kraus.
Simona Matásková a Jan Kraus. (Archív Simony Matáskové)

Simona Matásková spolupracuje s Janem Krausem už 21 let. Co producentka populární talk show prozradila o jejím zákulisí a co práskla na charismatického moderátora?

„Honza si nikdy hosty nevybíral, neobvolával. Jejich jména se dozví až ve chvíli, kdy je složíme a posíláme štábu a televizi. Moderátor si nemůže obvolávat lidi a zvát je do svého pořadu. Mezi námi je důvěra," tvrdí Simona Matásková v magazínu Téma. A existují třeba lidé, kteří by do pořadu nikdy nedostali pozvánku?

„Neexistuje seznam zakázaných hostů. Většinou si denně voláme, povídáme si, konzultujeme, diskutujeme. Stal se z toho každodenní rituál. Navzájem si posíláme různé rozhovory, které jsme si přečetli a zaujaly nás. Nikdy mezi námi nedošlo k nějakému zásadnímu sporu. Je to trochu zázrak a štěstí," odhaluje šedá eminence pozadí projektu. To je vážně s Krausem taková idylka?

 

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou:

Video se připravuje ...

„Oba si často prosazujeme svou. Můžeme se pohádat, ale Honza mě naučil neurážet se. To je v pracovním vztahu nesmírně důležité. Taky jsem vedle něj měla od začátku jistotu. Přestala jsem se bát a získala jsem sebevědomí. To vám málokterý chlap v práci umožní," vysekla poklonu kolegovi Matásková. 

 

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.