Ringa ranila mrtvice v Rakousku! Na WC v nosítkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ringa ranila mrtvice v Rakousku! Na WC v nosítkách

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Karel Kopáč)

Muzikant František Ringo Čech (77) prodělal během pobytu v Rakousku mozkovou mrtvici. Jako nenapravitelný šprýmař si ovšem z dramatických okamžiků samozřejmě tropí legraci!

„Já jsem měl štěstí, že mě to kleplo v Rakousku! Takže mně odvezili do nemocnice kardinála Schwarzenberka a přišla za mnou dcera se synem. Já ale myslel, že přišla maminka s tatínkem! Prostě, než se dá ta hlava dohromady ...  Nakonec se ale všichni divili, že jsem se z toho takhle vylízal," liboval si František Ringo Čech v pořadu Všechnopárty. 

 

Jak poznat mrtvici? Podívejte se na video: 

„Pak pro mě přijela česká záchranka a vezli mě do Prahy. A jim říkám: „Prosím vás, máte bažanta?" A oni, že nemají. Do Prahy přitom zbývalo 400 kilometrů! Zastavili jsme, prostě nádhera!  Na nosítkách mě nesli na toaletu, kde mě opřeli o zeď a já vykonal potřebu. Zase mě sklopili a jeli jsme domů," popsal Čech se smíchem nečekané trable šokovanému Karlu Šípovi (75). 

 

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.