Šíp na odstřel kvůli Zemanovi: Zloba a vulgární urážky, to jsem nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šíp na odstřel kvůli Zemanovi: Zloba a vulgární urážky, to jsem nečekal!

Karel Šíp
Karel Šíp (Blesk)

Oblíbený moderátor Všechnopárty to kvůli vtipu, kterým se neúmyslně otřel o hlavu státu, řádně schytal. 

„Měl jsem tam hraběte Kinského, tak jsem si vygooglil, jaká je u těch šlechtických rodů hierarchie, že diváky trochu poučím. Nejvýš je, myslím, velkovévoda, baron, pak kníže, rytíř, no a nejníž je v téhle hierarchii zeman. Nic víc, jen fakta. Reakce mnoha diváků, příznivců Miloše Zemana, mě ale překvapila," zděšeně okomentoval incident Karel Šíp (74) v magazínu Reflex.

„Ta agresivita především. Jak se jali chránit prezidenta před blbými narážkami, pokleslým humorem a tak dále. Zloba a vulgární urážky. To jsem nečekal," dodává šokovaný moderátor s tím, že rozhodně není žádný antizemanovec: „Všechno je lepší než Husák..."



Přečtěte si
runy
19. 4. 2021 • 16:43

Sám je pokrčený, jak alobal.Pan prezident je nemocen, ale myšlenkami předčí všechny, je moudrý a vzdělaný.Já si je moc vážím a přeji vše dobré. Nikoho neokradl a je to hlava státu s úctou. Bože ochraňuj prezidenta.

runy
19. 4. 2021 • 16:35

Hlavně dělá ze sebe hloupého.Má svůj věk ,snad má důchod, v jakém podniku Vás nechávají vydělávat miliony v 77 letech?O hlavu státu se neměl otírat.Už nic v životě nepotřebuje, popularity si užil, peníze má. Nemusí se bát. Jako mladý byl dobrý, ale teď to fakt někdy přehání. Škoda, televize jej asi nechce, a pak se hledají mouchy.

illenne
4. 10. 2019 • 13:31

Karel Šíp je už trapný , ale prostě peníze jsou peníze. Ten se toho žvástání nevzdá. Myslí, kdo ví jak není on sám úžasný, ale já už se na ten pořad s ním už nemůžu ani dívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.