Soumrak Všechnoparty? Karel Šíp to pěkně schytal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soumrak Všechnoparty? Karel Šíp to pěkně schytal!

Moderátor Všechnopárty Karel Šíp
Moderátor Všechnopárty Karel Šíp  (Foto Aha! – Michal Beránek, herminapress.cz a reprofoto ČT )

V poslední době se na Karla Šípa (73) snesla pořádná dávka kritiky. Dříve populární a diváky milovaný moderátor si vysloužil několik nehezkých poznámek na svůj pořad a zejména na své chování. Diváci pořadu Všechnopárty mu vytýkají nevhodné chování, vulgarismy a nepřipravenost.

Od začátku letošního roku jsou terčem kritiky nové studio a znělka. Negativní názory si ale také „vysloužil“ i samotný moderátor. Během posledních dílů divákům neušlo, že je Šíp na některé hosty drzý a neomaleně se chová i k divákům.

„Proboha, již delší dobu je tento pořad naprosto strašný. Pan Šíp má jediné hosty, právě sleduji Martina Jelínka, a ze zajímavého rozhovoru děla naprostou frašku. Divák se nedozví nic, jen sleduje, jak neschopný moderátor hosta pořád shazuje a opravuje. Velká škoda,“ napsal podle týdeníku Sedmička jeden z diváků na sociální síti.

A netrvalo dlouho a ostatní se k němu přidali. „Všiml jsem si toho několikrát, jak nenechá hosta mluvit. Přehnané skákání do řeči a bohužel u lidí, kteří by se zrovna poslouchali dobře a zajímavě vyprávějí. Nevím, čím to je…A docela přes míru bylo chování k paní z publika. Jednu dvě věty, udělat z toho humor, ale tohle pak dospělo do rádoby vtipné agrese…Trochu mi to připomíná umanuté napité lidí…,“ zněl další z mnoha komentářů.

Někteří jsou názoru, že Šíp už na moderování nestačí a raději by měl ukončit kariéru. „Myslím, že by pan Šíp měl už ukončit aktivní činnost a moderování. To, že je silně nedoslýchavý, je zjevné. Docela trapné, že všichni slyší a rozumí odpovědi, jen pan Šíp ne a neustále se ptá. Host pak musí toho, aby dál pokračoval v zajímavém tématu,“ stěžovala si dle týdeníku jedna z divaček.

„Pořad je zajímavý díky skvělým hostům, ale pan Šíp ztrácí humor, skáče do řeči a příprava už pokulhává. Jeho vtipy často chtějí mít erotický náboj a to je v jeho věku trapné,“ napsal další nespokojený fanda zábavné talkshow.

 Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
panamira
21. 4. 2019 • 15:16

(Y ŠÍP

mord
21. 4. 2019 • 13:41

Ivoadler smudlo, do komunistů? Proč kopat do mrtvol. To je tvoje mladí a tvůj život. Jinak nestojí ani za odplivnuti

ivoadler
20. 4. 2019 • 15:46

Milý Karle, proč se nenavážíš do komunistů jako ostatní? Vždyť je to tak snadné. A u většiny to zabere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.