Strašně trapné! Konec Šípovy Všechnopárty na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Strašně trapné! Konec Šípovy Všechnopárty na spadnutí?

Karel Šíp to od diváků pěkně schytal.
Karel Šíp to od diváků pěkně schytal. (Foto Profimedia.cz, ara )

Jeho talk show Všechnopárty se stále řadí mezi nejoblíbenější pořady České televize. Přesto Karel Šíp (74) poslední dobou bývá od diváků stále ostřeji kritizovaný. Nedávno to drně schytal za svůj pěvecký výkon. A nejen za něj.

Bavič si ve svém pořadu, jak uvádí Sedmička, utrhl pořádnou ostudu, když se rozhodl na úvod zapět píseň Ať žijou doktoři, jak zmiňuje magazín Sedmička. Mělo to být zábavné, ale jeho sledující počin baviče vyhodnotili spíše jako krajně trapný. Písničku, kterou v minulosti nahrál s kolegou Jaroslavem Uhlířem, totiž zpíval na playback, ale bohužel se vůbec nedokázal trefit do slov. Navíc údajně otvíral pusu i v při pasážích, jež zpíval právě Jaroslav Uhlíř. To televizním divákům doslova hnulo žlučí.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a v internetové diskuzi mu za to pěkně naložili. „Tedy zpívat na playback svůj part, ještě OK v pořadu tohoto typu, ovšem otvírat ústa i na part pana Uhlíře!? Vypadalo to strašně. Strašně trapné,“ objevilo se na webu České televize, jak píše Sedmička. „Buď pozdraven Pán Ježíš Kristus. Nevím, do vybírá účinkující, ale dnes se to úplně nepovedlo. Pěvecká vložka byla propadák. Snad příště. Mirvald,“ snažil se být ještě slušný jiný rozhořčený divák zábavné show. „Vždycky jsem měla tento pořad ráda, ale to, jak pan Šíp ze sebe dělá čím dál tím hloupějšího, tím u mě hodně klesl,“ vytýká mu pro změnu paní Monika.

Návrat k inteligentnímu humoru, který měli diváci u moderátora tak rádi, by tedy nejspíš nebyl od věci. Někdy je méně skutečně více. A podobné „kousky“ by Karla Šípa nakonec mohly o příznivce definitivně připravit.

Na rozhovor s Karlem Šípem, jež poskytl Blesku při loučení s Josefem Mladým, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
5. 11. 2019 • 18:29

Přátelé, já na to přišla! Tomu se přece říká SVOBODA SLOVA!!!

mbmb
3. 11. 2019 • 13:41

nastavili strojove na urcita slova leti vse do kose

janakveton
2. 11. 2019 • 11:02

Co se Vám nelíbí na mém příspěvku? Že neskáču z Všechnopárty tři metry vysoko, nebo co?!!!

janakveton
2. 11. 2019 • 10:54

Ani mně ne! A to nepíšu nic sprostého!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.