Šok ve Všechnopárty: Šíp mohl jít bručet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok ve Všechnopárty: Šíp mohl jít bručet!

1978 - Tak Karel Šíp vypadal, když začal poprvé točit s Jiřím Adamcem.
1978 - Tak Karel Šíp vypadal, když začal poprvé točit s Jiřím Adamcem. (Foto Blesk – Jan Tůma a ČTK)

Oblíbený moderátor zůstal jako opařený, když mu jeden z hostů zničehonic sdělil, že ho zachránil před soudem i možným kriminálem. Co se tehdy stalo?

„Před třiceti lety jsme spolu točili pořad Kopeme dál na Ostravsku. Byl tam raut a vy jste se na ty škvarky podíval a řekl jste: Hm, radši bych dělal za marky než za škvarky!" A tenkrát to bylo trestný. Já kvůli vám byl na výslechu. Pozvali mě do Bartolomějský a co, že tam pan Šíp povídal. O markách a podobně. A já jsem to vyřešil geniálně!" zavzpomínal na historku z dob totality majitel cirkusu JO-JOOO Jaromír Joo (63) v pořadu Karla Šípa (73).

 

„Pan Šíp říkal, že tak dobrý škvarky by nekoupil ani za marky!" vysvobodil nynějšího moderátora populární Všechnopárty cirkusový principál z léčky estébáků. „To jste mě zachránil, teda!" vděčně okomentoval lišácké chování svého hosta očividně zaskočený Šíp. „Tenkrát, kdybych tohle neřekl, tak žádná Šaráda by nebyla," dodal statečný cirkusák za velkého potlesku vysmátého publika. 



Přečtěte si
althealewi...@...
25. 2. 2019 • 19:17

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.