Bohdalové rituály s rodinkou Šípa: Nejdřív frťany a pak ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bohdalové rituály s rodinkou Šípa: Nejdřív frťany a pak ...

Jiřina Bohdalová a Karel Šíp si pěstují jeden rituál.
Jiřina Bohdalová a Karel Šíp si pěstují jeden rituál. (Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, Ladislav Křivan, archiv Blesku)

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček se nedávno pochlubila dávnou tradicí, o níž spousta lidí ještě nikdy neslyšela. Každoročně totiž tráví dovolenou s oblíbeným bavičem Karlem Šípem (73). Ani letos nehodlá vynechat!

Jiřina Bohdalová je navzdory tomu, že jí nedávno bylo 88 let, v neuvěřitelné kondici. Žije aktivně, podle týdeníku Sedmička má neustále plno plánů, odpočívat de facto neumí. Nebrání se ani náročnější údržbě zahrady na chalupě: „Dělám tam všechno a moc mě to baví. Sekám, mám traktůrek, jezdím se sekačkou…“ vyjmenovala některé činnosti herečka.

Teď ale na týden přece jen vypne, jak uvádí citovaný časopis. Chystá se totiž s Karlem Šípem a jeho rodinou na týden k moři. „Na týden jedeme do Řecka,“ pochlubila se v pořadu Všechnopárty. „Uvidíme se na letišti, dáme si panáka…,“ směrovala přímo k moderátorovi pořadu. Ten na to konto přihodil ještě historku z jejich společných „seancí“. „Léta s Jiřinou plaveme někam na ostrůvek a zpátky. Vždycky je první. Výborná plavkyně,“ nešetřil chválou Šíp. Ale s lehce škodolibým dovětkem, že je ve výhodě, protože její kypré tvary voda dobře nadnáší. Je vidět, že ani jednoho z nich humor rozhodně neopouští, třebaže roky přibývají!

Před Vánoci navštívila Jiřina Bohdalová svého bývalého manžela Staše, s nímž má dceru Simonu. Jak se jejich setkání odvíjelo, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.