Zákaz pro Šípa ve Všechnopárty: „Je to hustší než v totalitních časech!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zákaz pro Šípa ve Všechnopárty: „Je to hustší než v totalitních časech!"

Karel Šíp
Karel Šíp (Foto Blesk – Jiří Hadač a Roman Souček)

Svou Všechnopárty moderuje Karel Šíp (74) už zhruba čtrnáct let. Přesto existuje věc, která ho během té dlouhé doby stále trápí a dokonce ji srovnáná s časy za minulého režimu!

„Mně ale připadá jiná věc srovnatelná s totalitními časy, někdy mi dokonce připadá hustší: hlídání skryté reklamy. V téhle oblasti se hlídá každé slovíčko. Člověk už ale ví, že jmenovat nějaké firmy nebo konkrétní výrobky prostě nelze, tak se to holt musí dodržovat. I když je to někdy absurdní," lamentuje Karel Šíp na stránkách Reflexu

„Před lety jsme si povídali s hercem Pavlem Trávníčkem, princem z Popelky. A on má auto Rollse-Royce. No nezeptejte se ho na to! A že prej to musí z pořadu vystřihnout, že to je skrytá reklama. Tak jsem vznesl dotaz: „Vy si myslíte, že když v televizi někdo řekne, že má rolls-royce, takže druhý den ráno  bude před prodejnou rolls-royceů fronta?" Nakonec to tam zůstalo. Ale s odřenejma ušima," zavzpomínal moderátor. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.