Ringo Čech o nenaplněné prosbě Ivany Zemanové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ringo Čech o nenaplněné prosbě Ivany Zemanové

Prezidenta Miloše Zemana v Ústřední vojenské nemocnici navštívily manželka Ivana s dcerou Kateřinou (12. 10. 2021)
Prezidenta Miloše Zemana v Ústřední vojenské nemocnici navštívily manželka Ivana s dcerou Kateřinou (12. 10. 2021) (Blesk:David Malik Tonda Tran)

Malující hudebník se s rodinou prezidenta zná roky a tak není divu, že se na něho "první dáma" obrátila stran namalování obrazu. Vzhledem k vážné nemoci hlavy státu ovšem Ringův výtvor Ivana Zemanová (56) dosud převzít nemohla.

„Jeho manželka Ivanka chtěla ode mě obrázek pro svého zubaře, tak jsem jí připravil jeden s lékařskou tematikou: Zátiší léků s vedlejšími účinky. Ale protože jsem věděl, jak je v poslední době unavený, kolik toho má, jak ho to zmáhá, jak nad ním ta nemoc získává sílu, od té doby jsem tam nebyl. Jen to s ním tiše prožívám,“ prozradil František Ringo Čech (78) na webu CNN Prima NEWS.

 

Zeman v nemocnici: Ivana Zemanová a prezidentova dcera Kateřina opouští ÚVN

Video se připravuje ...

„Bohužel je velmi nemocný a ta štvanice na něj je úplně zbytečná. On je velmi rozumný, bude první, který to položí, až uvidí, že na to nemá. Bude nám všem velmi chybět,“ okomentoval přitom muzikant aktuální stav svého přítele Miloše Zemana (77), se kterým se naposledy setkal zhruba před čtvrt rokem.

 

Příjezd Miloše Zemana do nemocnice: Nechyběla ani dcera Kateřina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
19. 10. 2021 • 11:08

František Ringo Čech mne nepřekvapil, musel dát o sobě vědět. Věřím, že pan doktor si obrázek pověsí v ordinaci. Mám ráda výtvarné umění, ale jeho obrázky rozhodně ne. Nic mi neříkají, jejich zvláštní charakter už vůbec ne, včetně názvů.

illenne
19. 10. 2021 • 11:06

blamal Celkem přesně, divím se, že se prostě nezamyslí a neřekne, že odstoupí. Jeho ženě to asi nevadí, protože ho miluje, no, aby ne.

illenne
19. 10. 2021 • 11:03

Protože jsou hájené . To samé je u Bohdalové. Rodina Veroniky Žilkové je na výsluní díky článkům v bulváru, ale jasné je, že Agáta se neumí hezky obléknout. Obchody plné krásného oblečení, ale ona jede ve svém divném stylu. Mluvila o tom, jak jí sociální sítě vydělávají, tak dala mámě kytici se šedesáti tisícovkami, pěkně pomačkanými .

kathynka
14. 10. 2021 • 15:46

blamal - naprostý souhlas

blamal
14. 10. 2021 • 14:30

Presne tak. Kdyz se nekdo rozhodne upít se k smrti a vyjde mu to, je to jeho vec. Kdyz se ale ten nekdo jeste rozhodne vykonavat nejvyssi ustavni funkci, a pomatenci mu to svymi hlasy umozni, tak uz to jen jeho vec neni. Takovy opilec dela ostudu nejen doma,ale i v zahranici. Neni schopen logicky myslet a uz vubec ne rozhodovat o chodu statu. Takze at ho daj ve spitale klidne do prijatelneho stavu, odvezou ho domu a at konecne rezignuje na funkci a doma si dal klidne dava do nosu, co hrdlo raci. Na hrad at uz ale neleze, uz se naskodil dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.