Arogantní Kraus? Zostuzená Pecková se nestačila divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Arogantní Kraus? Zostuzená Pecková se nestačila divit!

Dagmar Pecková tenkrát nevěřila vlastním uším.
Dagmar Pecková tenkrát nevěřila vlastním uším. (Foto ara)

Jan Kraus (67) patří mezi vzácné výjimky na moderátorském poli, neboť jen jemu a Karlu Šípovi (75) se daří v českých poměrech udržet si vlastní talk show dlouhé roky. Jak je to náročná disciplína, dokazuje i fakt, že si na podobném pořadu  „vylámal zuby“ i ostřílený Leoš Mareš. Aktuálně se ale začalo dařit Honzovi Dědkovi. Jenže dle webu Expres.cz na úspěch „kolegy“ Kraus, jehož pořad běží na stejné televizní stanici, reaguje s jistou mírou nevole.

Honza Dědek se totiž podle uvedeného zdroje na popud dramatického týmu Show Jana Krause musel vzdát nejdříve červené pohovky, pak i dvou hvězdných hostů – Hany Zagorové a Štefana Margity. Zdaleka to prý ale není poprvé, co se zachoval v podobném duchu.

Své o tom ví i operní diva Dagmar Pecková, která se „na vlastní kůži“ přesvědčila o síle Krausova ega před třemi lety. Dle Expresu totiž měla být jedním z hostů jeho pořadu. Jenže nakonec dostala „stopku“. To z jednoho prostého důvodu: „O tom, že bylo mé pozvání do Show Jana Krause zrušeno, jsem se dozvěděla jenom několik hodin před natáčením. Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní předtím ve Všechnopárty, kterou moderuje Karel Šíp. Zaskočilo mne to, protože si nemyslím, že bych si takové zacházení zasloužila. Ve své mezinárodní kariéře jsem tento národ ve světě vždy reprezentovala hrdě, se ctí a s radostí v tom pokračuji. K vystoupení u pana Krause nemám více co říct,“ svěřila se tehdy operní zpěvačka.

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku:

Video se připravuje ...

Dramaturgyně Krausova pořadu Simona Matásková tenkrát měla, jak píše citovaný zdroj, argumentovat tím, že příkaz přišel ze strany Primy. Tehdejší mluvčí televize Jana Mrákotová ale její slova dementovala: „Hosty do pořadu Show Jana Krause zve produkce pořadu, nikoliv televize. Stejně tak rozhodnutí o změně hosta je v kompetenci produkce,“ sdělila tenkrát pro Aha!.

Dagmar Pecková: Na třetí pokus jsem objevila někoho, kdo mě nemá za pár dní plné zuby:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.