Kraus a Písařovicová spolu: Co je dalo dohromady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kraus a Písařovicová spolu: Co je dalo dohromady?

David Kraus se objevil po boku moderátorky Daniely Písařovicové.
David Kraus se objevil po boku moderátorky Daniely Písařovicové. (Foto ara)

Po boku moderátorky Daniely Písařovicové (40) se dlouho žádný muž neobjevil. Stejně tak David Kraus (39) zůstává po rozchodu s Barborou Strýcovou stále sám. Teď se ale nečekaně ocitli v těsné blízkosti.

O nové milostné spojení v jejich případě ale nešlo. Jako pár totiž vystoupili na benefičním koncertu Společně proti bezmoci. Výtěžek z této akce poputuje na péči o nemocné s ALS (amyotrofická laterální skleróza, pozn. red.). Z toho důvodu si společně střihli před diváky cikánskou píseň Mamo dado a ladilo jim to skvěle. „Přesně tuhle písničku jsem zpívala před 22 lety, když mě táta přihlásil na Miss. Moc jsem si to tehdy užila, protože společně se mnou vystupovaly i moje kamarádky. Teď to bylo zase jiné. Písnička má neskutečnou energii, a s takovou skvělou kapelou je to prostě zážitek,“ svěřila se Daniela Písařovicová.

David Kraus v rozhovoru o nevěrné expartnerce Barboře Strýcové. Co prozradil, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
12. 10. 2019 • 19:21

Tak výškově je to mezi nima asi stejné jako mezi Krausem st. a Chýlkovou.... ale to hlavní, znám Krause ml. osobně a je to fakt velkej sympaťák. Tak bych mu přál nějakou lásku....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.