Písařovicová vzteky bez sebe! REFERENDUM KVŮLI OBOČÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Písařovicová vzteky bez sebe! REFERENDUM KVŮLI OBOČÍ

Nejsem veřejný majetek!
Nejsem veřejný majetek! (Instagram.com)

Jednačtyřicetiletá Daniela Písařovicová patří coby zprávařka bezesporu do kategorie ostře sledovaných žen Česka. Není tedy divu, když ji do pošty občas přijde nějaká ta kritika z řad diváctva. 

„Nepřipouštím si ji, ale co mě rozčiluje, jsou debaty o mém obočí. Mně to nevadí, že ho mám široké, protože to jsem já a obočí mi takhle narostlo. Ale že někdo dokáže poslat mail, kde je napsáno, nezlobte se, vy jste pěkná, ale nemůžete si něco udělat s tím obočím? Přece nejsem veřejný majetek, abychom dělali referendum o tom, jak bude vypadat moje obočí. Naštěstí jsem dost velká na to, abych tyhle věci měla v hlavě srovnané," čílí se Daniela Písařovicová na webu iDnes.cz.

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
modrodolka
14. 11. 2020 • 22:51

já bych řekla, paní Písařicová, že byste se neměla čílit a vztekat, ale naopak popřemýšlet, jestli ta paní neměla pravdu-řekla vám to slušně a myslela to dobře. Neřekla bych to jinak. Nevím, kde je háček navijáček, ale můj názor je, že vaše přirozené obočí je asi velmi hezké (viz obrázek v modrých šatech), ale někdy vám ho někdo divně zmatlal. Žeby maskérka-nebo vy sama? Všimla jsem si toho poslední dny v TV- je to fakt horor.Sice nejste můj majetek, ale jste mi sympatická a jsem ráda, když vám to sluší. A měla byste si vážit a ne kolem sebe kopat. Jste asi podobná povaha, jako moje vnučka. Té nesmí nikdo-ne jen já- nic kritického říct, pouze chválit. Při sebemenší připomínce nastane peklo. Nechápu. Je s ní těžké vyjít (i kluci jí utíkají).

xcarodejka
14. 11. 2020 • 12:03

Jistě má upravené i obočí, když ji vizážistka líčí, tak ji jistě trochu upraví i obočí. Mně spíše vadí u jiných moderátorek, že neakceptují svůj věk a mají rozpuštěné vlasy nebo i nevhodné oblečení.

vigela
14. 11. 2020 • 09:12

Nechápu, co je komu do toho a že si vůbec dovolí něco takového napsat. Nejspíš z pocitu vlastní dokonalosti a nedostatku jiných zájmů.
Já vnímám Danielu P. jako velmi hezkou a příjemnou.

bedna
13. 11. 2020 • 13:13

Písařovicová je jedna z mála známých osob, která si nenechala z obočí udělat podivné „háky” vytažené až do půli čela. S obočím na přirozeném místě vypadá normálně a ne jako některé ženy, které s vytaženým obočím na čelo připomínají vejra!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.