Písařovicová odejít musela! Šlo o VŠECHNO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Písařovicová odejít musela! ŠLO O VŠECHNO

Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT.
Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT. (Reprofoto Česká televize)

Práce v České televizi pro ni prý byl splněný sen. Dostala příležitost, ačkoliv neměla zkušenosti. A toho si Daniela Písařovicová (41) dodnes nesmírně cení. Působení ve veřejnoprávní televizi je prý její srdcovou záležitostí. Proč tedy chtěla pryč?

„Ještě před rokem a něco jsem si neuměla představit, že Českou televizi opustím. Chtěla jsem být, a teď to myslím v dobrém, taková druhá Marcela Augustová. Jenomže potom se k tomu přidaly takové věci, že jsem byla pořád hrozně unavená. Nechci si stěžovat, vím, že jsou daleko náročnější profese. Ale já jsem nezvládala svůj osobní život. To bylo to, co mě přivedlo k myšlence, že jsem si řekla: ,Já vlastně nevím, jestli mám ze života ještě radost´,“ přiznala jistou míru vyhoření oblíbená moderátorka hlavních zpráv v rozhovoru pro pořád Ušák televize Seznam s dovětkem, že ačkoliv jí práce baví, nedovedla už ve volném čase relaxovat. Pořád totiž spala.

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...

„Nevyhovoval mi ten režim Událostí, komentářů v tom smyslu, že jsem končila v jedenáct večer, přijela jsem domů před půl nocí, jenže než jsem šla spát, byly dvě, půl třetí ráno. Pak jsem byla k nepoužití. V takové chvíly už je na vás, jestli si chcete něco pořád dokazovat, nebo už chcete mít pohodlnější život,“ nastínila Písařovicová s tím, že se těší na změnu, kterou jí přinese DVTV. A která si přeje zažívat v životě co nejvíc radosti.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mikima2
30. 1. 2021 • 17:45

Ta gramatika!!!!! Chvíle podle vzoru nůše, takže chvíli

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.