Daniela Písařovicová kápla božskou: Důvod, proč je sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Písařovicová kápla božskou: Důvod, proč je sama!

Daniela Písařovicová ve Varech
Daniela Písařovicová ve Varech (CNC_Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Moderátorka Daniela Písařovicová (42) je až vražednou kombinací inteligence, krásné postavy i tváře a charisma. Kam zavítá, tam je středem pozornosti. Ačkoli je beze sporu snem mnoha mužů, toho pravého stále nepotkala…

Na první pohled se může zdát, že ženy jako Daniela Písařovicová to mají v životě jednoduché. I přesto, že v pracovním životě sklízí jeden úspěch za druhým, v soukromém životě, který si pečlivě střeží, nemá životní milníky s kým sdílet. Na všech frontách se zkrátka vyhrávat nedá, a tak je moderátorka i po čtyřicítce stále svobodná a bezdětná. Změnit by to každopádně chtěla, snadné to však není.

„Co se mužů týče, jsem vybíravá. Nemám moc kritérií, ale jsem celoživotně přísná sama na sebe, tím pádem i na svého partnera. Nemám vyhraněný typ, blonďák, nebo černovlasý, ale chtěla bych, aby byl vtipný, chytrý, stejně jako já rád cestoval, prostě pohodář. Ale takový asi nejsou, nebo já je nepotkávám,“ uvedla Písařovicová pro deník Blesk.

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

Ani Daniela si nenechala ujít karlovarský festival. Společnost jí na něm dělala její kamarádka, modelka Andrea Bezděková (27) „Je to naše dámská jízda, kterou si chceme pořádně užít. Doufám, že si i zatancuju," prozradila moderátorka, která po 16 letech skončila v České televizi. Od začátku léta je novou posilou v DVTV a je znát, že jí tato změna prospěla!

Námluvy Písařovicové a Prachaře v soutěži Máme rádi Česko. Kdy a kde se vezmou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.