Písařovicové se zhroutil sen! Nejhorší chvíle na konec v televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Písařovicové se zhroutil sen! Nejhorší chvíle na konec v televizi

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (Foto pro Aha! – Instagram.com, Herminapress.cz)

Dvaačtyřicetiletá moderátorka nečekaným odchodem z ČT zaskočila nejen veřejnost, ale tak trochu i sama sebe. Chtěla totiž vyrazit do světa, k čemuž ovšem k panující covidové pandemii nedošlo.

„Já jsem si podle mě vybrala úplně nejhorší dobu na to skončit v České televizi. Plánovala jsem, jak objedu svět, domlouvala jsem se s kamarádkou, že se za ní konečně vydám do Austrálie, protože tam žije už několik let a já jsem neměla tři týdny až měsíc volna, abych si Austrálii pořádně procestovala," přiznala Daniela Písařovicová na webu iDnes.cz.

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

„Tak to se samozřejmě nestalo. Byla jsem ráda, že jsem mohla do vedlejšího okresu. Ale beru to tak, jak to přichází. Cestovat budu třeba někdy jindy. Spíše jsem se potřebovala nějak nadechnout, změnit profesi a po těch šestnácti letech v České televizi, což byla ale super práce a nemám vůči ní jednu jedinou výtku, tak jsem se prostě rozhodla pro změnu. Teď si žiju zase jiným způsobem a mám zase trošku víc volného času pro sebe," svěřila se půvabná moderátorka.

Havlová končí s herectvím! A Písařovicová si uřízla ostudu ve vysílání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
30. 9. 2021 • 06:53

Paní Písařovicovou mám ráda, tenhle článek se mi ale nelíbí. Řada lidí přišla kvůli covidu o mnohem víc než o cestu do světa. O své blízké, dokonce o svůj život. No, já jsem nemohla vyjet ani do vedlejšího okresu.

antonin1
29. 9. 2021 • 16:46

No nasi roine na obrazovce Nechybi!!!

antonin1
29. 9. 2021 • 13:04

Uz bylo te Pisarovicove az, az!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.