Witowská poprvé s novým přítelem: BLAMÁŽ JAKO HROM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Witowská poprvé s novým přítelem: BLAMÁŽ JAKO HROM!

Světlana Witowská a Petr Kolář konečně na veřejnosti jako pár.
Světlana Witowská a Petr Kolář konečně na veřejnosti jako pár. (Blesk)

První zamilované chvíle jsou ty nejlepší. Člověk se nechává unášet na růžovém mráčku a s realitou si hlavu moc neláme. Podobně tomu tak patrně je u moderátorky Světlany Witowské (48) a jejího nového partnera Petra Koláře (59). Ti ze samé zamilovanosti zapomněli na… židli!

Divadlo Ungelt je pověstné svou tradicí, že v jeho klubu návštěvníci mohou pohlédnout na židle darované slavnými osobami, mezi nimiž jsou i Miloš Kopecký (†73), Marta Kubišová (78) či Václav Havel (†75). Jednou takovou židlí měla obohatit sbírku i úspěšná moderátorka. Jenže ouvej, stala se chyba! „Vybrali jsme židli, tonetku, ale zapomněli jsme ji nakonec na chalupě,“ cituje Světlanina partnera deník Blesk. „Museli jsme se Světlanou v Praze koupit jinou. Je stará sto let,“ pochlubil se kompenzací bývalý diplomat Petr Kolář.

Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské

Video se připravuje ...

Vztah moderátorky a diplomata se provalil loni v červnu, kdy byli přistiženi při vášnivém polibku pod stromem. Před Kolářem byla provdaná za podnikatele Petra Witowského (51), s nímž má syna Filipa (9). Nejstaršího syna Viktora (20) má z prvního manželství se sportovním moderátorem a komentátorem Robertem Zárubou (54).

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Nová partie Witowské a ne-vyhazov Mašlíkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
9. 10. 2021 • 08:16

chlapy střídá jak ponožky, každé děcko má jiného tátu a v debatě šila do p. Babiše jak nějaký vyšetřovatel.... řešila věci, které tam naprosto nepatřily

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.