Odchod Witowské z ČT: První reakce televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odchod Witowské z ČT: První reakce televize!

Světlana Witowská končí v ČT.
Světlana Witowská končí v ČT. (Blesk)

Česká televize přišla o další moderátorskou ikonu. Po 20 letech se rozhodla odejit Světlana Witowská (49). Vedle Daniely Písařovicové (43), která ČT opustila před téměř dvěma roky, je to jedna z mála moderátorek, která uměla zkrotit politiky v předvolebních superdebatách. České televizi tak bude pochopitelně velmi chybět.

„Začalo to v roce 1996. Byla to jízda nejdřív osobákem, potom 1. třídou. A stála za to. Díky, moje milá Česká televize,“ okomentovala svůj odchod z České televize na Twitteru moderátorka. „Děkuju divákům za přízeň, kolegům za skvělých dvacet let života a vedení České televize za důvěru,“ napsala v dojemném příspěvku.

Blesk Podcast: Háklivost Witowské na kritiku mě mrzí, říká po hádce porotce Just

Video se připravuje ...

A protože si ČT svých lidí váží, reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Světlano, děkujeme! Moderátorku vídali diváci na obrazovkách ČT přes dvacet let. A byla vynikající – nejen v Událostech, Interview ČT24, Událostech, komentářích, ale třeba i při prezidentském duelu. Od listopadu se rozhodla začít novou etapu. Přejeme mnoho úspěchů!“ cituje oznámení České televize web Super.cz.

Kam teď budou směřovat její kroky, není jasné. Již v roce 2020 ovšem avizovala, že pracovní změna je vzhledem k jejímu osobnímu životu nezbytná. „Stojím teď na křižovatce, kam dál. Mám malého syna, kterému bych se chtěla víc věnovat. Už dva roky se část měsíce vracím z práce až v půl dvanácté v noci a chtěla bych to změnit,“ svěřila se Witowská v červnu roku 2020 Deníku N.

Daniela Písařovicová: Svým rozhodnutím jsem šokovala sama sebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Tajtrlicek
10. 9. 2022 • 15:17

Tak auf wiedersehen a už nikdy víc na viděnou

pravlast
9. 9. 2022 • 16:59

Prolhaností už nesíhala a tak bude nahrazena ještě výkonnější lhářkou.Zumpa zvaná ČT je tím pověstná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.