Ondřej Sokol vs. Aleš Zbořil z AZ-kvízu: Změří spolu síly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ondřej Sokol vs. Aleš Zbořil z AZ-kvízu: Změří spolu síly!

Foto TV Nova, ČT
Foto TV Nova, ČT (Foto TV Nova, ČT)

Celá parta pořadu Na lovu v čele s Ondřejem Sokolem (50) vyrazila na brněnský festival Serial Killer. Moderátor v davu zahlédl ostříleného kolegu Aleše Zbořila (54), jenž je už legendou soutěže AZ-kvíz, a doslova před ním padl na kolena.

Sokol má oči jako ostříž! V davu fanoušků svého pořadu Na lovu na Jakubském náměstí v Brně mu neušlo, že se na ně přišel podívat i Zbořil. „Ondra okamžitě padl na kolena a začal se zkušenějšímu kolegovi klanět a dělat různé brykule okolo, jak jsme u něho zvyklí,“ popsal deníku Aha! jeden z návštěvníků akce.

Blesk Podcast: Doktor Vševěd odhalil tajemství svých vědomostí

Video se připravuje ...

Moderátor AZ-kvízu to vzal s humorem a se všemi aktéry konkurenčního pořadu se ochotně vyfotil. V tu chvíli také všem vyzvonil sladké tajemství. „Vyzkouším si, jaké to je u vás soutěžit. Budu jedním z hostů hvězdného speciálu,“ prozradil Aleš. Dost možná se tak přišel podívat, s kým bude vlastně měřit síly »na lovu« za výhrou.

Začalo to Tváří

Proti Zbořilovi je Sokol moderátorské pískle. Herec, režisér a také překladatel se poprvé zhostil role moderátora v roce 2016 v show Tvoje tvář má známý hlas. Třikrát uváděl Českého slavíka a teď 12. listopadu si na něj brousí drápky ve dvojici s Alešem Hámou (49). Vědomostní pořad Na lovu měl premiéru na TV Nova 16. srpna 2021.

Blesk Podcast: 25 let AZ-kvízu. Humor a parodie k němu patří

Video se připravuje ...

25 let s Evou

Neuvěřitelných 25 let moderuje Aleš Zbořil AZ-kvíz na střídačku s Evou Machourkovou (58), rozenou Brettschneiderovou. Vědomostní pořad se na obrazovkách ČT vysílá nepřetržitě od 2. ledna 1997. Diváci tak dosud měli možnost vidět bezmála 5000 dílů, v nichž se vystřídalo 14 tisíc soutěžících, padlo 250 tisíc otázek. Nejvyšší finanční výhra činila 27 tisíc a nejvyšší prémie 24 tisíc korun. Obě jsou z roku 2014.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.