Witowská a Bartošová o společném projektu: Tomu nešlo odolat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Witowská a Bartošová to daly dohromady: Je Linda těhotná?

Linda Bartošová
Linda Bartošová (lindabartosova / Instagram)

Ostřílené moderátorky Světlana Witowská (49) a Linda Bartošová (29) spojí síly a stanou se z nich kolegyně. Obě dvě jsou totiž novou posilou online deníku Aktuálně.cz a jejich hlavní náplní práce bude tvořit zajímavé rozhovory.

Už od ledna budou Linda a Světlana moderovat video rozhovory se speciálními hosty. Web Aktuálně.cz totiž plánuje změnit koncept, provést modernizaci a přijít zase s něčím novým. „Mám velkou radost, že můžu v týmu Aktuálně.cz přivítat ty nejlepší profesionálky, které mají obrovské zkušenosti s vedením mnohdy ostrých rozhovorů a debat,“ svěřil se šéfredaktor Aktuálně.cz Jan Nevyhoštěný pro svůj web.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Lindou Bartošovou

Video se připravuje ...

I dámy jsou z nové pracovní nabídky štěstím bez sebe. „Nový projekt, skvělí novináři z Aktuálně.cz a Linda. Tomu nešlo odolat," pronesla Witowská. „Těším se na nový kolektiv, na nové výzvy, na to, co nového na české mediální scéně s týmem vytvoříme. Je mi ctí, že se své vytoužené disciplíně - rozhovorům - budu moci takto zblízka věnovat po boku těch nejlepších z nejlepších,“ těší se Bartošová, která dodala, že úzká spolupráce se Světlanou je pro ni značka ideál. Jenže právě během rozhovoru s Barborou Strýcovou se Linda ukázala v pánském oversize saku, pod nímž vykukuje podezřele zaoblené bříško. Také tvářičky má buclaté, jak zaznamenal web Expres.cz. Bartošová už tři roky randí s fotbalistou Tomášem Kučerou (29) a tak by nebylo divu, že se páreček rozhodl posunout vztah o další metu. Co ale nový projekt?

Blesk Podcast: Háklivost Witowské na kritiku mě mrzí, říká po hádce porotce Just

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.