Witowská bez servítků o Boučkovi: BURAN!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Witowská bez servítků o Boučkovi: BURAN!!!

Světlana Witowská má ostré lokty
Světlana Witowská má ostré lokty (reprofoto ČT)

V pořadu Máme rádi Česko je poslední dobou veselo. Kauza, kdy se Vojtovi Kotkovi (34) podařilo urazit moderátorku Saskii Burešovovou (75), ještě není zapomenutá a už tu zase létají silná slova. Teď si došlápla moderátorka Světlana Witowská (49) na Libora Boučka (41). 

Ten si tak trochu naletěl, protože spustil polemiku nad tím, zda má jako první oslovit dámu, tedy Světlanu Witowskou, nebo své dva jiné hosty - olympioniky Lukáše Rohana a Lukáše Krpálka. „Začnu úplně negentlemansky. V případě etikety, když se žena potká s prezidentem, tak musí první pozdravit toho prezidenta. Jak je to u olympijského vítěze?“ směřoval otázku směrem k Witowské? Otázka ji zjevně překvapila. „Jako jestli ho já mám pozdravit jako první?“ divila se. 

Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo!

Video se připravuje ...

„Ne, ty už jsi ho pozdravila, ale jestli já můžu nejdřív oslovit Lukáše a až pak tebe,“ ptal se dál Bouček. Studená sprcha na sebe ale nenchala dlouho čekat. „Můžeš udělat, co chceš, ale budeš vypadat jako buran že jo,“ odvětila Witowská. Nebylo to ale poprvé, kdy moderátorka pohotově odzbrojila publikum i moderátora. Jak sám potvrdil Jakub Prachař (38). „Já jsem byl s kolegyní Witowskou v jednom pořadu a urazila moderátora po 25 vteřinách, ty jsi mluvil 35 vteřin, takže máš lepší bilanci," řekl pobaveně. 

Moderátoři Primy nudista Bouček a otužilec Dědek v 7 pádech: Kdo má větší koule?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
10. 9. 2022 • 03:53

Pokud se Bouček opravdu takto choval, souhlasím s paní Witovskou, že je fakt nevychovaný buran! Ona je i stále hezká ženská, on je "pěkná" zrůdička! Mimochodem, já bych i jako prezident považoval za hloupé, aby mne dáma, třeba i mladší, zdravila první!

jity
12. 4. 2022 • 10:48

Tak to jste měl sledovat program Na lovu, kde by vám Bouček vůbec nepřipadal hloupý. Za to Písařovicová, ta byla hloupá. Paní Witovská je jistě chytrá, ale je si toho sakra vědoma a je nafrněná.

stalaning
12. 4. 2022 • 10:08

Witovská je na rozdíl od Boučka velice chytrá holka a Bouček je opravdu buran a ještě k tomu hloupý. Hraje si na něco, co nikdy nebyl a nikdy nebude. Jí nesahá ani po podpatek jejich lodiček.

jity
11. 4. 2022 • 13:52

Witovská neni ziovna sympatická a hlavně je dost nafrněná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.