Soukalová, Bouček, Leová: Nejkrásnější miminka roku 2021! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soukalová, Bouček, Leová: Nejkrásnější miminka roku 2021!

Nikol Leitgeb s Tobiasem a manželem Petrem.
Nikol Leitgeb s Tobiasem a manželem Petrem. (instagram, archiv)

Českým i zahraničním osobnostem se v letošním roce narodilo mnoho miminek. Aha! vám přináší jejich kompletní přehled.

12. ledna
Jitka Nováčková (29) a Tim Sparv (34)

Modelka a fotbalista přivítali na svět dcerku Leah Elissu, která se narodila o tři týdny dříve. Miminko se narodilo v Řecku, kde rodina žije, protože Tim Sparv tam má angažmá.

16. ledna
Lucie Kovandová (28) a Petr Holík (29)

Modelka, která se proslavila nocí u hokejového boha Jaromíra Jágra (49), je maminkou! S hokejistou Petrem Holíkem žije v Brně, a tak i syna Tomáška přivedla na svět v tamní porodnici.

25. ledna
Kateřina Mátlová (43) a Michal Kovář (45)

Jen pár dní před porodem začala zpěvačka zařizovat pokojíček a nakupovat výbavičku pro své první miminko. Holčička se narodila v pražské porodnici a dostala jméno Karolína. 

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video se připravuje ...

8. února
Zuzana Norisová (42) a Ondrej Kovaľ (42)

Druhé těhotenství tajila až do osmého měsíce, ale s porodem druhé dcery už tolik tajností nedělá. Liliana po narození vážila 3670 g, měřila 51 cm. S hercem Ondrejem Kovaľem (41) už vychovává osmiletou Julinku. 

16. března
Tereza Fajksová (32) a Luboš Gregor

Modelka svého druhého potomka, mladšího sourozence tříleté Lilien, přenášela. Dvakrát dokonce podstoupila takzvaný Hamiltonův hmat, který měl spustit přirozený porod, po několika hodinách se dočkala syna Sebastiena.

28. března
Klára Vytisková (36) a Roman Vícha (42)

Konečně se dočkala syna! Zpěvačka přivedla na svět chlapečka, jenž dostal neobvyklé jméno Alfons. Bývalá porotkyně SuperStar už má s manželem doma dvě dcery, 

14. dubna
Ornella Koktová (28) a Josef Kokta (64)

Krásnější dárek si nemohl přát! Josef Kokta se v den 64. narozenin stal posedmé otcem. Ornella mu k jejich společným synům Quentinovi (6) a Svenovi (1) nadělila dcerku Lilianne, která po narození vážila 4,72 kilogramu.

27. dubna
Karolína Kurková (37) a Archie Drury (44)

Topmodelka porodila vytouženou dcerku, která dostala jméno Luna Grace. Po dvou synech, Tobinovi (11) a Noahovi (5), se s manželem, filmovým producentem, konečně dočkali holčičiky.

5. května
Patrik Děrgel (32) a Markéta Děrgelová (34)

Hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě se staly podruhé rodiči. K synu Vavřincovi (5) přibyla sestřička. Dceru pojmenovali Mira a narodila se v porodnici v Rakovníku.

13. května
Lilia Khousnoutdinová (32) a Karel Janeček (48)

Kontroverzní miliardář a jeho partnerka se dočkali druhého dítěte, Karla George, který se narodil doma za pomoci porodní asistentky. Designérka s Karlem již mají dceru Isabelu (2).

16. května
Radek Kašpárek (40) a Andrea

Do třetice mu to vyšlo! Šéfkuchař si po dvou dcerách z prvního manželství přál pokračovatele rodu. Druhá manželka Andrea mu porodila syna Sebastiana. Po narození vážil 2480 gramů a měřil 44 cm.

Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi!

Video se připravuje ...

22. května
Eva Josefíková (31) a Matěj Podzimek (40)

Herečka založila rodinu se scenáristou, narodila se jim dcera, která dostala netradiční jméno Lota. „K nejkrásnější ženě světa přibyla druhá. Jmenuje se Lota Podzimková a těší se na vás,“ napsal hrdý tatínek.

23. května
Patricie Pagáčová (33) a Tibor Pagáč (30)

Herečka se stala poprvé maminkou. S manželem dceru pojmenovali Bibiana. „Přesně to svět potřeboval! Další Pagáčovou,“ vtipkovala hvězda Ulice a Sestřiček po porodu.

25. května
Martina Kořenová a Vladimír Kořen (48)

Moderátor Zázraků přírody se stal počtvrté otcem. Syna s manželkou Martinou pojmenovali po něm – Vladimír. „Vládík Kořen nejmladší spatřil svět. Míry 50 cm a 3,6 kg,“ chlubil se.

27. května
Veronika Kopřivová (30) a Miroslav Dubovický (29)

Ve spánku jí praskla plodová voda a odpoledne odjela na pravidelnou kontrolu do porodnice a už si ji tam nechali! Dceru Ellu rodila tři dny a narodila se o několik týdnů před termínem.

16. června
Martina Pártlová(42) a Josef Vařeka (28)

Vytoužená dcera Stella přišla na svět císařským řezem. „Táto, byl jsi statečnej. Jsem na tebe pyšná! Já su tak šťastné,“ chválila Martina svého partnera, kytaristu skupiny Koblížci.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

16. června
Nikol Štíbrová (35) a Petr Leitgeb (34)

Měsíc po svatbě se jim narodil syn Tobias. Nejen že herečka rodila ve stejný den jako její velká kamarádka Martina Pártlová, ale i ve st. ejné porodnici U Apolináře.

Celý článek naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (28. 12. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.