Schneiderové NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY: ANO po 9 letech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Schneiderové NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY: ANO po 9 letech?

Herečka s dcerou. Kdy bude další přírůstek?
Herečka s dcerou. Kdy bude další přírůstek? (Pavel Machan)

Herečka Jitka Schneiderová (48) své mateřské pudy nezapře. Dceři Sofii Anně (15) by ráda pořídila sourozence. Na těhotenství se sice už necítí, ale už delší dobu přemýšlí nad osvojením děťátka z kojeneckého ústavu. Rozhoupe se nakonec k tak zásadnímu kroku a řekne "ANO" adopci?

Sympatická Jitka Schneiderová (48) už téměř deset let podporuje kampaň s názvem Hledáme rodiče. A nedávno se povedlo něco, co udělalo radost nejen Jitce, ale i všem zúčastněným. „Skoro osm tisíc dětí je v ústavní péči a teď se podařilo něco nevídaného, kdy se změnil zákon a od roku 2025 už nebudou děti do tří let umisťovány do kojeneckých ústavů, ale do pěstounských rodin,“ pronesla radostně herečka pro web Expres.cz.

Jitka Schneiderová se pochlubila krásnou dcerou! Z fleku by mohla být modelkou

Video se připravuje ...

Jak reagovala na otázku, zda by si přála ještě jedno miminko? „Protože jsem u toho už devět let, u této tematiky, samozřejmě, že o tom přemýšlím a mám takové vlny. Nikdy neříkej nikdy,“ svěřila se Jitka, kterou možná zanedlouho budeme potkávat na procházce s kočárkem.

Herečka Jitka Schneiderová řekla, proč od ní utekl partner!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.